Gratis trainingen search marketing

Is er zoveel informatie over online marketing beschikbaar dat je niet weet waar je moet beginnen? De komende vier maanden geven wij elke laatste donderdagmiddag van de maand bij Vsee op kantoor een gratis training. Wij beginnen elke training met de vraag: op welke manier kan search marketing bijdragen aan het behalen van jouw doel(en). Daarna gaan we lekker praktisch verder. Je kunt na afloop dus gelijk aan de slag! Deze workshops/ trainingen zijn geschikt voor iedereen met weinig tot geen kennis van het specifieke onderwerp die een goede basiskennis wil hebben en eventueel zelf (een deel van) de uitvoering wil doen.

 

31 oktober – Van strategie naar uitvoering

Deze training is helaas al geweest!

28 november – Leer de basis van Google Analytics 

Deze training is helaas al geweest!

12 december – Wil jij zelf de vindbaarheid van je website (SEO) verbeteren? (nog 2 plaatsen beschikbaar)

Tijdens deze workshop leren we jou wat invloed heeft op je SEO, hoe je kunt achterhalen wat bij jou beter kan en hoe je dit kan verbeteren. Kennis opdoen en het gebruiken van een handige tool staan hierbij centraal. 

In verband met de vele aanmeldingen geven we deze training in de ochtend (9 tot 12) en in de middag (1 tot 4). Kan je alleen in de ochtend of middag laat het even weten, anders delen we je in op het moment dat we de meeste plek hebben. Het is noodzakelijk om je laptop mee te nemen.

Waar: Keulenstraat 10A, 7418 ET Deventer

30 januari – Hoe gebruik je je budget het beste om betaald bezoekers naar je website te krijgen via Google Ads, Facebook ads en LinkedIn ads (SEA)

Wil je meer bezoekers naar je website krijgen en heb je hier (een klein) budget voor, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt inzetten? Er zijn diverse manieren om dit te bereiken. Tijdens deze workshop leren we je de grondbeginselen van Google Ads, LinkedIn en Facebook. 

Training start om 1 uur en we zijn tegen 4 uur klaar.

Waar: Keulenstraat 10A, 7418 ET Deventer

 

Inschrijven:
Inschrijven kan via het formulier. Zodra je je hebt ingeschreven krijg je een bevestiging. Wil je je voor meerdere trainingen inschrijven? Schrijf je dan in voor de training die je in elk geval wilt volgen en laat per mail (lianne.kers@vsee.nl) even weten welke training je nog meer zou willen volgen. Je komt dan op de reservelijst te staan. Mensen die deze training als eerste optie hebben ingediend krijgen voorrang. Mocht er toch plek zijn dan krijg je een uitnodiging.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Lianne Kers
T: 085-0021777 | M: lianne.kers@vsee.nl.

 

Schrijf je hieronder in voor een van onze trainingen: