Gratis Trainingen Search Marketing

Is er zoveel informatie over online marketing beschikbaar dat je niet weet waar je moet beginnen of wil je je juist verdiepen in een bepaald onderwerp? Wij kunnen je helpen! Wij geven regelmatig trainingen voor beginners over: opzetten marketing en communicatiestrategie, Google Analytics, SEO en PPC (SEA). Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen met weinig tot geen kennis die een goede basiskennis wil krijgen en eventueel zelf (een deel van) de uitvoering wil doen. Daarnaast geven wij ook trainingen voor gevorderden. Deze maken we echter op maat, neem contact met ons op indien je hier interesse in hebt. 

Agenda

We zien je graag op één van de volgende trainingen.
Scroll omlaag voor meer informatie over de trainingen en om je in te schrijven. 

  • Donderdag 27 februari – SEO: hoe kan je je eigen website optimaliseren
    • Middag: 13:00 uur tot 17:00 uur
  • Donderdag 26 maart – Google Analytics: leer de basisbeginselen
    • Middag: 13:00 uur tot 17:00 uur (webinar)
  • Donderdag 30 april – SEO: hoe kan je je eigen website optimaliseren
    • Middag: 13:00 uur tot 17:00 uur (webinar)

In verband met COVID-19 worden een aantal trainingen digitaal gegeven. De details worden gedeeld na inschrijving.

Onze trainingen worden door de bezoekers gewaardeerd met gemiddeld een 8. 

Wij geven de trainingen bij ons op kantoor (Keulenstraat 10A, 7418 ET) in Deventer. Onder de uitleg van de trainingen kan je je inschrijven.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Lianne Kers
T: 085-0021777 | M: lianne.kers@vsee.nl.

Onze trainingen:

Google analytics: leer de basisbeginselen
Behoort marketing en communicatie tot jouw takenpakket? Dan is het in onze optiek noodzakelijk om enige kennis te hebben van Google Analytics. Tijdens deze training ga je zelf aan de slag met Google Analytics. We gaan (1) in op het belang van het goed instellen, (2) bespreken kort een aantal belangrijke instellingen zoals het aanmaken van filters en een view en (3) gaan na de pauze in op wat je met de data kunt doen.

Bij het analyseren van de data gaan we eerst in grote lijnen de mogelijkheden door zodat je aardig weet wat je waar kan vinden. We eindigen met het beantwoorden van de vraag: is er een stijgende lijn te zien in het bezoekersaantal en/of de omzet en hoe kan je dit beïnvloeden. Doordat je de data-analyse voor je eigen website doet leidt dit vaak al tot leuke inzichten. Heb je nog niet voldoende data? Dan kan je uiteraard ook gebruik maken van een testaccount.

SEO: hoe kun je je eigen website optimaliseren?
Wil jij dat je website beter wordt gevonden? De vindbaarheid wordt beïnvloed door: Techniek, Content en Autoriteit. Tijdens deze training gebruiken we een handige tool waarmee we elk onderdeel langsgaan. We kijken eerst naar je vindbaarheid. Daarna naar hoe je je teksten en techniek kunt verbeteren en hoe je ervoor kunt zorgen dat Google jou als betrouwbaar ziet. Doordat je je eigen website gaat analyseren heb je aan het einde van de training al een goed beeld op welke zoekwoorden je op dit moment wordt gevonden. Aangezien we deze training vooral kijken naar de vindbaarheid van je huidige website is het noodzakelijk dat je minimaal een half jaar jouw website live hebt staan. Wil je je website echter gaan vernieuwen dan is deze workshop wel interessant.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaand formulier:

 

 

Wil je op de hoogte blijven of een training op maat?

Heb je interesse in een andere training van ons en wil je graag op de hoogte worden gehouden zodra we weer iets inplannen? Naast bovenstaande trainingen geven we namelijk ook andere trainingen en maken wij trainingen op maat. Vul onderstaand formulier in en wij informeren je als er weer een training wordt gegeven. Indien je een training op maat wilt, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Training(en) die wij bijvoorbeeld ook geven is/zijn:

Het opstellen van een marketingplan (strategie)
Waar begin je met het opstellen van een marketingplan? Welke informatie moet er in elk geval in, welke (online) middelen kan je inzetten en hoe zorg je ervoor dat je marketingplan niet een “stoffig document” wordt, maar een belangrijk document dat wordt gebruikt bij het maken van keuzes? Als je eenmaal weet hoe je een dergelijk plan het beste kunt aanpakken, dan is het eigenlijk best goed te doen. Wij lopen alle stappen met je door en geven je handige tips over hoe je zo snel en goed mogelijk dit plan kan maken.

PPC/SEA: Advertenties gebruiken om meer bezoekers naar je website te krijgen
Wil je meer weten over hoe je advertenties (Google Ads, Facebook Ads of LinkedIn ads) kunt inzetten om meer bezoekers naar je website te krijgen? Er zijn diverse manieren om dit te bereiken en wij delen onze kennis graag met jou! Tijdens deze workshop leer je welk kanaal wanneer het beste geschikt is, welke targetmogelijkheden je per kanaal hebt en hoe je een campagne start op Google Ads, LinkedIn Ads en Facebook Ads.

Wil je een training op locatie of een op maat gemaakte training?

Alle trainingen die wij geven kunnen we ook bij jou op locatie geven. Staat wat je zoekt er niet tussen? Wij geven ook andere trainingen (op maat) voor zowel beginners en gevorderden. Wil je een training bij jou op locatie of een op maat gemaakte training. Ook dan kan je onderstaand formulier invullen. We nemen contact met je op.

Heb je vragen? Benader dan Lianne Kers
T: 085-0021777 | M: lianne.kers@vsee.nl.