Instagram marketing

Instagram is één van de hardst groeiende social media. Het medium heeft momenteel op ruim 3,5 miljoen actieve gebruikers per maand. Instagram is een onderdeel van Facebook en biedt daardoor extra mogelijkheden. Instagram is vooral gericht op de eerste twee fases van het See-Think-Do-Caremodel. Je kunt met Instagram een sfeer creëren door een kijkje achter te schermen geven, maar ook kun je nieuwe producten en diensten introduceren.

Instagram prospecting

Met Instagram prospecting kun je mensen bereiken die waarschijnlijk nog niet in aanraking zijn geweest met je bedrijf. Hierbij gebruik je dezelfde targeting als bij Facebook. We kunnen daardoor gericht op specifieke kenmerken van de huidige doelgroep of jouw gewenste doelgroep. Het doel van prospecting binnen Instagram is naamsbekendheid vergroten en meer traffic generen op je website.

Instagram retargeting

Met retargeting op Instagram verleiden wij mensen opnieuw die in het verleden contact hebben gehad met het bedrijf. Instagram retargeting gaat vaak op basis van websitebezoekers met behulp van de Facebook pixel. Deze pixel registreert wie je website heeft bezocht, wat de interesses van deze mensen zijn en meer.