Gratis trainingen search marketing

Is er zoveel informatie over online marketing beschikbaar dat je niet weet waar je moet beginnen? Elke laatste donderdagmiddag van de maand organiseren wij bij Vsee op kantoor een gratis training. Wij beginnen elke training met de vraag: op welke manier kan search marketing bijdragen aan het behalen van jouw doel(en). Daarna gaan we lekker praktisch verder. Je kunt na afloop dus gelijk aan de slag! Deze workshops/ trainingen zijn geschikt voor iedereen met weinig tot geen kennis van het specifieke onderwerp die een goede basiskennis wil hebben en eventueel zelf (een deel van) de uitvoering wil doen.  

 

31 oktober – Van strategie naar uitvoering

Deze training is helaas al geweest!

28 november – Leer de basis van Google Analytics

Dat Google Analytics belangrijk is weet iedereen, maar waar begin je? Leer in een middag de basis van Google Analytics.

12 december – Wil jij zelf de vindbaarheid van je website (SEO) verbeteren?

Tijdens deze workshop leren we jou wat invloed heeft op je SEO, hoe je kunt achterhalen wat bij jou beter kan en hoe je dit kan verbeteren. Kennis opdoen en het gebruiken van een handige tool staan hierbij centraal. 

30 januari – Hoe koop je het beste je bezoekers via Google, Facebook en LinkedIn

Wil je meer bezoekers naar je website krijgen en heb je hier budget voor maar weet je niet hoe je dit het beste kunt inzetten? Er zijn diverse manieren om dit te bereiken. Tijdens deze workshop leren we je de grondbeginselen van Google Ads, LinkedIn en Facebook. 

Meer informatie over de exacte tijden volgt. Zodra je je hebt ingeschreven krijg je een bevestiging en houden wij rekening met je komst. De trainingen zijn opgezet in een volgorde dat volgens ons logisch is. Mocht je meerdere trainingen willen volgen, dan kan dat!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Lianne Kers
T: 085-0021777 | M: lianne.kers@vsee.nl.

Schrijf je hieronder in voor een van onze trainingen: