Websiteontwerp

In deze fase van het ontwikkelen van je nieuwe zoekmachine vriendelijke website maken wij een ontwerp aan de hand van je wensen en eisen, waarbij de technische websitestructuur niet ondergeschikt wordt aan het ontwerp.

Een zoekmachine vriendelijke techniek staat bij ons altijd voorop! Uiteraard committeren wij ons aan een ontwerp, waarbij je identiteit en boodschap helder is!

Enkele punten die hier eventueel aan de orde komen zijn:

  • Wireframes
  • Logo ontwerp
  • Huisstijl ontwerp
  • Call-to-actions definiëren

Wireframes

Voordat een ontwerp gemaakt kan worden, moet bepaald worden wat de inhoud en functionaliteiten per pagina zijn. Daarvoor worden wireframes gemaakt. Dit is een schematische weergave van een pagina, die laad zien hoe een pagina ingedeeld gaat worden. Aan de hand van de wireframes kan bepaald worden hoeveel verschillende pagina’s ontworpen moeten worden. Op deze manier voorkomen wij ook dat later in het ontwikkeltraject er nog design elementen missen.

Responsive design

Responsive design maakt je website geschikt voor devices met verschillende resoluties. Bijvoorbeeld een laptop, tablet of smartphone. Voor een goede vindbaarheid is het tegenwoordig noodzakelijk om een responsive website te hebben. Hier wordt bij het design van de website dan ook aandacht aan besteedt.