SEO copywriting: overtuig jouw bezoeker met teksten

Samen met onze klanten schrijft Vsee Search Marketing overtuigende en SEO vriendelijke teksten. Het is belangrijk om het verhaal van de klant te kunnen vertalen naar een creatieve tekst waar de doelgroep naar zoekt. Wij schrijven niet alleen converterende teksten, maar wij richten ons ook op branding. Graag leggen we je meer uit over SEO copywriting en hoe wij dit uitvoeren.

SEO copywriting, wat is dat?

Een copywriter schrijft doelgroepgerichte teksten voor websites, social media en marketing automation. De teksten hebben als doel om de bezoeker te overtuigen en te laten converteren. Het is belangrijk om effectief en ook creatief te schrijven, waardoor je de lezer mee kan nemen in het verhaal. Copywriters werken vaak bij een agency of freelance, maar sommige bedrijven hebben een copywriter incompany.

Jouw verhaal is ons verhaal

Wat is het verhaal van de klant en hoe vertalen wij dit naar onze teksten? Allereerst gaan wij met de klant in gesprek, dit kan telefonisch of met een interview. Door middel van storytelling leggen we hét verhaal vast van de klant met de juiste feeling, tone-of-voice, boodschap in een stijlgids. Het is belangrijk om de klant mee te nemen in het hele proces en wij vragen feedback om de juiste snaar te raken.

Niet alleen keywords

Met deze informatie gaan wij op onderzoek uit naar de wensen van de doelgroep. Hierbij kijken wij naar verschillende fases in het See-Think-Do-Caremodel. Waar zoekt de doelgroep op en waarmee kunnen wij haar helpen? Hierbij maakt onze SEO copywriter niet alleen gebruik van keywords, maar vertelt zij het volledige verhaal. Alle fasen van het model worden hierin verwerkt. Wanneer de bezoeker begint te lezen, wordt zij door de inhoud van de pagina de trechter ingeleid. Wij schrijven niet alleen verhalen, wij gaan voor creatieve en effectieve teksten!

Wat kost copywriting?

Krijg je een nieuwe website en moeten hiervoor nieuwe webteksten geschreven worden? Of wil je iedere maand de website uitbreiden met relevante teksten voor de doelgroep voor meer online traffic? Bij Vsee Search Marketing heb je verschillende mogelijkheden. Graag gaan we met je om tafel om de opties te bespreken en samen tot een goed voorstel te komen.

Wil je alvast een indicatie hebben? Bekijk dan onze tarievenpagina.