Meer online bekendheid creeeren

Meer aanvragen

Meer aanvragen, ofwel Leads. Door het gericht inzetten van Facebook, Google Ads en SEO (zoekmachine optimalisatie) in combinatie met slimme marketing automation, relevante en kwalitatieve aanvragen generen. Zorg dat je op het juiste moment, via het juiste kanaal gevonden wordt!


Marketing automation

Marketing automation is HOT! En terecht ook. Met veel verkeer naar je website alleen ben je er tegenwoordig niet. Bij marketing automation geldt het motto: delen is vermenigvuldigen. Neem contact met Martin Neuteboom of Stéphanie Erné en ontdek hoe jouw bedrijf meer kwalitatief hoogwaardige aanvragen kan genereren door het inzetten van marketing automation in combinatie met het See, Think, Do, Care model van Google.

Website leads

Een andere manier om “passieve”  aanvragen te creëren is het inzetten van website leads. Met website leads zorg je ervoor dat je website bezoekers zoveel mogelijk probeert te identificeren en om te zetten naar bedrijven, zodat jouw sales-team gericht en efficient acquisitie kan plegen. Meer weten over website leads? Neem direct contact op met Martin Neuteboom!