Meer online bekendheid creeeren

Meer bezoekers

Meer bezoekers, ofwel websiteverkeer. Meer relevante bezoekers via Google (SEO/SEA) of via Facebook campagnes. Vsee Search Marketing zorgt voor relevant meer verkeer, wij halen het maximale uit uw budget!


Google

Google is nog steeds in Nederland de meest gebruikte zoekmachine. Hoewel Bing aardig terrein aan het winnen is op Google, is het procentueel gezien maar een fractie in vergelijking met Google. Mensen oriënteren zich dagelijks, zijn op zoek naar informatie of antwoorden op Google. Door je doelgroep inzichtelijk te hebben en te weten wat er bij hen speelt kun je hierop inspelen. Wij helpen u met dat proces! Ga direct naar onze dienst zoekmachine optimaliseren (SEO) of neem direct vrijblijven contact op met onze SEO specialist Martin Neuteboom.

Facebook

Facebook is op dit moment (nog) de goedkoopste en meest gerichte manier om massa bereik te creëren. Voor verschillende bedrijven in uiteenlopende branches hebben wij zeer succesvolle campagnes opgezet. Ook effectief Facebook inzetten voor het vergroten van het verkeer op je website? Neem direct vrijblijvend contact op met Luuk Harleman!