Nieuwe online marketingstrategie voor Autosleutels.info

De uitdaging: op zoek naar een nieuw internetmarketingbureau. Heb je een autosleutel nodig? Dan is Autosleutels.info de online shop waar je autosleutels kunt kopen van vrijwel alle merken. Wilco van Olst, de eigenaar van Autosleutels.info, is via via bij Vsee terecht gekomen. Wilco was op zoek naar een nieuw internetmarketingbureau ter vernieuwing voor zijn online marketingcampagnes. De enige wens die Wilco had, was meer omzet en meer klanten.

Ik bespaar op mijn Google Adwords kosten en ik verkoop nu producten die ik eerder niet verkocht. Ik kan echt merken dat het werkt, ook qua omzet.

– Wilco van Olst.

De oplossing: nieuwe online strategie

Voorheen werden de campagnes van Autosleutels kleinschalig ingezet. Door de data in te duiken en alle mogelijkheden op tafel te leggen, wisten we welke winst we hierin konden pakken. Dit was ons startpunt. Onze strategie bevatte Google Adwords, SEO en het goed instellen van de meetbaarheid.

Google Adwords

Er liep al een grote Google Adwords campagne die we hebben overgenomen en tot in de puntjes hebben geoptimaliseerd.

SEO

Er lagen nog veel kansen op het gebied van search engine optimalization. Zowel zoekmachineoptimalisatie en het schrijven van nieuwe content kwamen daardoor op ons to-dolijstje.

Duidelijke meetbaarheid

Om Google Adwords en SEO goed in te zetten, zijn we begonnen met het instellen van de meetbaarheid. Welke doelen willen we behalen en met welke doelgroep?

Het resultaat: minder Google Adwords kosten, betere online zichtbaarheid en meer omzet

De titel zegt het al. Autosleutels.info maakt tegenwoordig minder Google Adwords kosten. De klant is beter vindbaar in zoekmachines en ook maakt hij meer omzet.

seo-zichtbaarheid-vsee-case

Ook met ons samenwerken?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Laten we samen eens een kopje koffie en en elkaar ontmoeten. Wij helpen je graag. Contact opnemen.