het Vsee Search Marketing team

Online marketing in Assen

Als ondernemer weet u van de welbekende P’s uit de marketing dat de kwaliteit van een vestigingsplaats essentieel is. Uit veel dingen blijkt dat Assen als locatie zeer bepalend voor het realiseren van succesvol ondernemerschap.
Hoewel het enorme Factory Outlet Center eind 2018 geen doorgang kreeg, heeft de Drentse hoofdstad wel degelijk andere landelijk opvallende namen. Wat te denken van TT Plaza, Iceworld, Catawiki of de Asser bedrijven die scoren in de MKB Innovatie top 10 en bij de Drentse Ondernemingsprijs. En niet te vergeten zakelijke mega-evenementen als de Promotiedagen Drenthe en de Open Bedrijvendag Drenthe.

Zakelijk succes in Assen creëren én behouden

Net als u houden wij daarom van Assen, de provinciehoofdstad in het mooie esdorpenlandschap dat ooit het domein was van boeren. Zoals bekend neemt in Assen het bedrijfsleven het gaandeweg over van de agrariërs. Het nieuwe bedrijventerrein Werklandschap langs de A28 is bijvoorbeeld een grote aanwinst, naast eerdere pleisterplekken als bedrijventerrein Stadsbedrijvenpark, Messchenveld, industrieterrein Assen-Zuid en Marsdijk-Oost.

Assen is kwalitatief gezien dus een goede vestigingsplaats. Toch blijft het van belang om door de ligging en andere omgevingsfactoren altijd op uw hoede te zijn. Drenthe en Assen hebben nu eenmaal niet een bevolking ter grootte van de Randstad. En er kan zich altijd iets voordoen: we noemen bijvoorbeeld een uitstroom van de jongere bewoners of een plotselinge concurrentiestrijd met de Duitse ondernemers in de regio.

Samen met een goed online marketing bureau scoren in Assen met SEO en zoekmachine optimalisatie

Je zakelijk succes versterken in Assen of Drenthe kan natuurlijk altijd met beproefde methodes als service en persoonlijk contact bieden. Maar: er is meer nodig in deze tijden van internet en social media.

Wat volgens onderzoek veel ondernemers in Assen of Drenthe nog wel eens over het hoofd zien is het belang van een goede krachtige presentatie op internet. Het geheime wapen voor het krijgen en houden van een goede omzet is de inzet van zoekmachinemarketing, oftewel hoog in Google komen met uw bedrijf. Professionals in online marketing kunnen regionaal of lokaal gericht het bereik van social media, uw website of uw webwinkel succesvol maken.

Voor meerdere ondernemers in Drenthe is ons online marketing bedrijf Vsee van betekenis geweest om ook bedrijven in de Drentse regio’s gezond te krijgen en te houden. Tegenwoordig kan geen enkele onderneming meer zonder SEO en zoekmachine optimalisatie, zo ook in Assen. Wij verrichten daarom maatwerk om online precies alle stappen te zetten die u nodig heeft. Met een goede online presentatie heeft u een professioneel uithangbord via alle kanalen op internet, zodat u 24/7 klanten binnenhaalt zonder er zelf iets voor te doen.

Automotive, industrie, makelaardij: ook in Assen heeft elke ondernemer SEO, SEA, linkbuilding en goede content nodig

Het maakt bij online marketing niet uit of u een bedrijf heeft in autoschade herstel, een garage, of iets anders in de autobranche. Want of u nou een webwinkel of webshop heeft of actief bent of in de industrie; niemand kan nog zonder een optimale digitale performance. Met onze mix van onder andere SEO, SEA, linkbuilding en goede content zorgen wij dat u een streepje voor hebt op de concurrentie. Misschien wel meerdere streepjes.

Zoals u weet maakt het in de digitale wereld niet uit of een specialist in SEO en online marketing in Assen is gevestigd of elders. Wij van Vsee hebben ons kantoor bijvoorbeeld in Deventer, onze roots liggen in het grensgebied van Overijssel en Drenthe, maar waar het om gaat: als deskundige voor uw online presentatie zijn wij bekénd in Assen en Drenthe. Wij kennen de regionale economie, begrijpen en doorvoelen uw beweegredenen en commerciële handel en wandel.

Wij houden van de Drentse ondernemerscultuur en slaan daarom graag onze vleugels uit naar Assen en regio. Bel ons vandaag nog, maak vrijblijvend kennis en schiet omhoog in de Google zoekresultaten!