Cynthia Bos

Cynthia Bos

Eigenlijk heb ik de leukste functie van het team. In de ochtend zorg ik er samen met Annemarieke voor dat alle klanten hun favoriete strass-steentjes en diamond painting pakketten ontvangen en in de middag ondersteun ik het Vsee-team bij de diverse online marketing taken.

Tijdens mijn opleiding International Business and Languages in Enschede, leerde ik de online marketingwereld wat kennen. Ik wist zeker dat ik hier mijn baan van wilde maken toen ik stage ging lopen op de online marketingafdeling van een webshop. Omdat ik het zo leuk vond ben ik mijn minor in Düsseldorf gaan doen, ook op gebied van online marketing. De basis was gelegd!

Na mijn opleiding ben ik echter in de tandheelkunde gaan werken als office manager, maar eigenlijk wilde ik ontzettend graag bij een online marketingbureau werken. In december 2019 heb ik mijn baan opgezegd en heb ik Vsee gecontacteerd, met succes! 

Ik vind het belangrijk (en leuk) om nieuwe dingen te leren, of dat nou op het gebied van werk, of op een ander vlak is. Het mooie aan online marketing is dat je constant op de hoogte moet blijven omdat er regelmatig iets verandert en je dus telkens nieuwe dingen moet leren. De perfecte omgeving dus voor mij!