Banner Danique Krol

Danique Krol

Wil jij de consument overtuigen van het feit dat jouw dienst of product de beste in zijn soort is? Heb je geen flauw idee hoe je de juiste boodschap moet overbrengen aan de bezoekers van je website? Ik neem je zorgen uit handen! Door teksten te schrijven die creatief, begrijpelijk, foutloos én natuurlijk SEO-proof zijn, kan ik jouw (potentiële) klanten over de streep trekken. Ben je op zoek naar een gepassioneerde, Online Copywriter? Neem dan contact met mij op!

Waar het allemaal begon..

Vanaf het moment dat ik kon schrijven, werden mijn notitieboekjes en ik onafscheidelijk. Ik hield dagboeken bij, ik schreef verhalen en ik startte verschillende blogs. Gewoon omdat ik een plek wilde waarop ik mijn teksten kon delen met de wereld. Tot op de dag van vandaag bestaat er voor mij geen grotere passie dan het schrijven van teksten. Mijn grootste droom was – en is – om van mijn hobby werk te kunnen maken.

Mede om deze reden, de opkomst van internet en mijn bijkomende interesse voor social media, besloot ik de opleiding Media, Informatie & Communicatie (nu Creative Business) te gaan volgen op het Saxion te Enschede. Tijdens mijn opleiding, stages en bijbanen heb ik de kneepjes van de online marketing geleerd. Mijn afstuderen stond geheel in het teken van online naamsbekendheid. Ik vond het erg interessant hoe je middels het schrijven van de juiste (SEO-proof) content een grote doelgroep kunt bereiken en overtuigen van het betreffende doel.

Eén en één is twee: in 2019 werd mijn droom werkelijkheid. Na een ontzettend leuke én gezellig sollicitatie, ging ik aan de slag als Online Copywriter bij Vsee. Inmiddels zit ik helemaal op mijn plek in het onwijs gezellige & humoristische team van Vsee, samen met de leukste collega’s die ik mij maar kan wensen! Van volledig de slappe lach hebben, tot aan de perfect overtuigende teksten schrijven voor de klant. Mmm.. Wat is het toch fijn om te merken dat je volledig op je plek zit en gewaardeerd wordt door de mensen om je heen!