Delyse van der Maarel

Heyy, leuk je hier te zien! Aangenaam kennis te maken, hoe gaat het? Met mij? Met mij gaat het erg goed. Waarom het zo goed gaat? Ik zit in een goede periode in mijn leven (ondanks de corona). Leuke vrienden, gezellige familie en ik onderneem veel leuke dingen. Lees hier verder waarom ik zo positief ben in zo’n moeilijke periode

Wie ben ik?

Mijn naam is Delyse van der Maarel. Ik ben 19 jaar oud en woon in Apeldoorn. Ik volg de opleiding ‘Mediaredactiemedewerker’ aan Aventus. Voor mijn eindstage werk ik bij Vsee in Deventer. Ik werk daar aan de content voor de socials van het search marketing bedrijf. Het is erg divers. Van foto’s maken, bewerken en posten tot het vertalen van een website naar het Duits. Het schrijven van Onpage adviezen tot het filmen voor advertenties.

Mijn grote passie is muziek. Het liefst oude rockmuziek voor het jaar 2000. Heerlijk om te horen hoe getalenteerd mensen toen waren. Altijd goed om een echte gitaar, drums, de bas of piano te beluisteren. Hun bloed, zweet en tranen aan werk dat zij hebben gemaakt en doorstaan zodat wij naar hun geweldige lp’s kunnen luisteren. Zelf ben ik de tel kwijt geraakt na 170 lp’s die in de kast staan. 

Als je een muziekfan bent is het logisch als je zelf ook muziekinstrumenten in jouw kamer heb staan. En ja ik heb twee piano’s en een gitaar. Een digitale en een akoestische piano, daarnaast nog een akoestische gitaar. Ik speel al vijf jaar piano en dat helpt mij ook om vingervlug en blind teksten te kunnen typen. Van klassiek tot rock en tussendoor veel jazz muziek voor de technieken. Helaas heb ik niet echt een goede discipline om mijzelf de gitaar te leren spelen, maar het lukt een klein beetje.

Mijn stage bij Vsee.

Ik leer iedere dag iets nieuws bij Vsee. Vanaf het begin heb ik gezegd dat ik graag van alles wat wil leren. Elk stukje informatie en kennis helpt je als persoon en professional in het leven. Tot nu toe kan ik mij richten op het maken en plaatsen van content. Foto’s maken, bewerken en posten voor producten van Strass-steentjes tot het inplannen van de socialmediaposts op de Vsee accounts. 

Naast bezig zijn met de foto’s en de socials ben ik bezig met het vertalen van een Duitse site. Dit is erg interessant aangezien ik geen woordje Duits kan, maar tot nu toe gaat het goed. Naast het vertalen ook onderzoek doen voor teksten die daarna kunnen worden geschreven. Voor iedere stukje tekst dat geschreven wordt is het handig om eerst onderzoek te doen naar het onderwerp. Het onderzoeken gaat stukke dieper dan alleen informatie verzamelen over het onderwerp.

Stukje positiviteit.

Iedereen heeft zijn of haar eigen levensverhaal, mijn verhaal maakt dat ik het donkerste hokje van het leven heb ervaren en nu er alles aan doet om niet meer terug in te vallen. Dit maakt dat ik alleen maar het positieve probeer te ervaren. Andere zullen alleen zien dat ik vaak erg enthousiast wordt over van alles en nog wat. Dit helpt mij om het positieve te zien in de kleinste dingen. Mijn tip, bekijk het leven per dag en maak je niet druk om de zorgen voor morgen ;).