Denise Hoek

Denise Hoek

Hallo, leuk dat je mij wilt leren kennen! Mijn naam is Denise Hoek, ik ben twintig jaar en ik woon in Apeldoorn. Sinds 3 februari 2020 loop ik stage bij Vsee Search Marketing. Hier ben ik helemaal op mijn plek en kan ik doen wat ik het allerliefste doe: schrijven!

Even terug in de tijd

Waar andere kinderen het liefst buiten aan het touwtje springen waren, zat ik het liefst thuis met een goed boek op mijn schoot. Ik had dan ook nooit moeite met het geven van boekbesprekingen op school: dit gaf mij alleen maar meer redenen om te lezen. Ook met het schrijven van teksten begon ik al vroeg. Vooral het bedenken en schrijven van spannende fantasie verhalen vond ik heel leuk om te doen.

Keuzes en keuzes

Toen kwam het moment dat ik een keuze moest maken voor een vervolgopleiding. Ik koos voor een hele andere richting en na een jaar ben ik weer verder gaan kijken naar een andere studie. Toen kwam ik bij de opleiding “Mediaredactie medewerker” en ik was gelijk verkocht. Dit is wie ik ben en het geeft mij de mogelijkheid om creatief bezig te zijn. Na een informatieavond meldde ik mij al snel aan. En nu zit ik alweer in mijn examenjaar! Al zolang ik mij kan herinneren, houd ik van lezen en schrijven. Hoe leuk is het dan dat ik van mijn hobby straks mijn werk kan maken!

Vsee!

Om mijn diploma te behalen, moet ik een eindstage lopen. Ik vond het best lastig om te gaan zoeken in het wilde weg, want wat past bij mij? Waar kan ik doen wat ik het liefste wil doen en leren? Waar is mijn plek?

Ik kwam uit bij Vsee Search Marketing en ik ben heel blij met mijn keuze. Wat een leuk bedrijf en een gezellig team! Mijn werkzaamheden zijn het opzetten en vullen van de blog dieren.tips en het bijhouden van de sociale mediakanalen van Vsee. Ik ben trots dat ik deel uitmaak van Vsee en ik heb nu al zin in de aankomende maanden!