Ijen Bruinsma

Mijn naam is Ijen Bruinsma en sinds augustus 2017 ben ik werkzaam als junior webdeveloper bij Vsee Search Marketing. Wil je een nieuwe website of webshop laten maken bij ons, dan draag ik daar mijn steentje aan bij!

Wie ben ik?

Mijn naam is Ijen Bruinsma, ik woon in Deventer en ben 18 jaar. Ik volg de opleiding Applicatieontwikkelaar op het ROC in Apeldoorn. Tijdens mijn opleiding leer ik veel over programmeertalen zoals: Java, HTML, CSS, PHP en Javascript. Ook zijn we veel met databases bezig geweest. Toch denk ik dat mijn interesse meer aan de front-end van een website ligt. Na mijn stage bij Vsee Search Marketing ben ik gebleven als part-time junior webdeveloper, naast mijn opleiding. Naast mijn opleiding en het werken heb ik ook nog voetbal als hobby, dit doe ik zo’n 3 dagen per week.

Hoe kom ik bij Vsee?

Bij bijna iedere mbo-opleiding loop je stage tijdens je opleiding. Een stage gerelateerd aan je opleiding, in mijn geval applicatieontwikkelaar. Nu heb ik het geluk dat Martín Neuteboom (mede-eigenaar Vsee Search Marketing) mijn buurman is. Ik vroeg hem of hij nog een stagiair nodig had, hierop antwoordde hij volmondig ja! Na enkele gesprekken mocht ik langskomen voor een stagegesprek. De uitkomst was positief en ik werd aangenomen. Na mijn stageperiode mocht ik voor Vsee Search Marketing blijven werken, als part-time junior webdeveloper.

Wat doe ik als junior webdeveloper bij Vsee?

Als junior webdeveloper houd ik mij bezig met het onderhouden en het ontwikkelen van websites, waarbij ik vooral gebruik maak van WordPress. WordPress is een gratis CMS (Content Management System) waarmee je op een gemakkelijke manier een website kan ontwikkelen. WordPress is begonnen als CMS voor weblogs, maar wordt inmiddels door veel bedrijven gebruikt voor hun website.