Jip Groen

Jip Groen

Mijn naam is Jip Groen en ik ben op 3 februari begonnen bij Vsee Search Marketing als stagiair. Na mijn stage ben ik gebleven bij Vsee Search Marketing als junior growth marketeer. Op dit moment verdiep ik mij in de wereld van online marketing en growth hacking.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jip Groen, woon in Deventer en ik ben 19 jaar oud. Het afgelopen jaar heb ik de opleiding als applicatieontwikkelaar afgerond. Na het afronden van de opleiding ben ik fulltime in dienst gegaan bij Vsee Search Marketing als junior growth marketeer.

Hoe ik bij Vsee ben gekomen

Voor het behalen van de opleiding als applicatieontwikkelaar moest ik als laatst nog een eind stage doen. Zelf had ik niet de behoefte om alleen maar te gaan programmeren als eindstage. Ik ben opzoek gegaan naar een stagebedrijf waarin ik mijzelf kon gaan verdiepen in de wereld van online marketing. Na een leuk sollicitatiegesprek heb ik daarom de keuze gemaakt om bij Vsee Search Marketing mijn eindstage te doen. Hier kreeg ik de kans om mij te verdiepen in de wereld van online marketing.

Nadat ik de opleiding als applicatieontwikkelaar had afgerond, wilde ik graag blijven werken bij Vsee Search Marketing. Na een goed gesprek ben ik fulltime gaan werken als junior growth marketeer.

Wat doet een junior growth marketeer?

Ik ben veel bezig met het groeien van nieuwe social media kanalen. Zo heb ik tijdens mijn stage binnen een paar maanden een kanaal gegroeid naar meer dan 70.000 volgers.  Naast social media ben ik veel bezig met SEO en het creëren van nieuwe webshops.