Jip Groen

Jip Groen

Mijn naam is Jip Groen en ik ben op 3 februari begonnen bij Vsee Search Marketing als stagiair. Bij Vsee Search Marketing ben ik bezig om mijzelf te verdiepen in de wereld van online marketing en growth hacking.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jip Groen, ik woon in Deventer en ik ben 19 jaar oud. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van de opleiding als Applicatieontwikkelaar. De opleiding volg ik op het ROC Aventus in Apeldoorn.

Hoe ik bij Vsee ben gekomen

Voor het behalen van de opleiding als Applicatieontwikkelaar moet ik als laatst nog een eind stage doen. Zelf had ik niet de behoefte om alleen maar te gaan programmeren als eindstage. Ik ben opzoek gegaan naar een stagebedrijf waarin ik mijzelf kon gaan verdiepen in de wereld van online marketing. Na een leuk sollicitatiegesprek heb ik daarom de keuze gemaakt om bij Vsee Search Marketing mijn eindstage te doen. Hier kreeg ik namelijk de kans om mij te verdiepen in de wereld van online marketing.

Wat ik doe als stagiair bij Vsee

Als stagiair bij Vsee Search Marketing heb ik de opdracht gekregen om een dropship site in elkaar te zetten. Deze ga ik vanaf scratch opbouwen en ook zelf beheren. Verder ben ik mij veel aan het verdiepen op het gebied van growth hacking. Dit houdt in dat ik bezig ben op verschillende social media platformen om grote kanalen op te bouwen.