Banner Lianne Kers

Lianne Kers

Wat ik het leukste vind aan online marketing? De dynamiek en het brede werkveld, maar juist ook het flink de diepte kunnen gaan. En last but not least: het enorme effect dat het heeft als je online marketing juist inzet. Het is super om te zien dat de inspanningen van zowel klant als Vsee leiden tot een enorme stijging in zichtbaarheid, naamsbekendheid, bezoekers op de website en leads.

Wat ik daarnaast eigenlijk ook wel erg leuk vind, is dat in dit werkveld actuele kennis enorm belangrijk is en dat de online wereld vrij overweldigend kan zijn als je hier nog geen kennis van hebt. Hierdoor is men juist extra blij als je deze waardevolle kennis deelt. En laat het helpen van klanten en het geven van trainingen nou net datgene zijn waar ik helemaal blij van word!

Hoe ben ik bij Vsee gekomen?

Inmiddels werk ik ruim 13 jaar in de marketing en communicatie. Een interessant en breed vakgebied. Echter begon het bij mij wel te kriebelen om een nieuwe stap te maken. Bij mijn oude werkgever was ik in contact gekomen met online marketing en jawel.. met Vsee. Een mooi bedrijf met een fijne sfeer, veel kennis en de wil om deze kennis te delen. De gezamenlijke behoefte om kennis te delen werd uitgesproken en daarom ben ik vanaf augustus 2019 bij Vsee trainingen gaan ontwikkelen en geven. Geweldig om te doen! Ik vind het echt een mooie uitdaging om mijn kennis – uiteraard aangevuld met de kennis van mijn collega’s – zo eenvoudig mogelijk over te brengen zodat mensen geïnspireerd naar huis gaan.

Naast het geven van trainingen zit ik natuurlijk zelf ook met mijn handen in de modder. Juist door actief kennis op te doen en deze kennis toe te passen, kan ik mijn klanten zo goed mogelijk helpen. Luisteren naar de behoefte van de klant en vervolgens meedenken wat wij kunnen doen om hun doelen te bereiken zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. En kom ik er niet uit dan vraag ik één van de specialisten hier, want het blijft een vak waarbij je enorm de diepte in kan.