Luuk Harleman Pagina

Luuk Harleman

Welkom op mijn pagina! Nieuw bij Vsee Search Marketing dus een korte introductie van mijzelf: 30 jaar oud, na mijn HAVO heb ik 2 jaar door Australië gereisd waarna ik de HBO-opleiding International Business & Management heb voltooid.

Passie voor sport en marketing

Ik ben helemaal gek van sport en dan vooral golf en voetbal. Als millennial ben ik opgegroeid met de komst van het internet en heb ik een voorliefde ontwikkeld voor digitale marketing.

Social media

Social media is daar een natuurlijk onderdeel geworden van mijn bestaan. Ik ben zelf een passieve social media-urrer (MSN-taal). Ik gebruik het voornamelijk om nieuws/blogs te volgen. Na mijn studie ben ik een bedrijfje gestart in de golfindustrie.

Dat is ook het moment geweest dat ik social media vanuit een ander perspectief ben gaan benaderen. Welke content doet het goed? Wat voor een tone of voice wordt er gebruikt? Welke trucjes gebruiken ze achter de schermen?

Allerlei vragen die naar boven kwamen om te proberen te achterhalen hoe zij nou echt groeien en bereik creëren.

Al doende leert men zeggen ze wel eens dus ben ik 7 kanalen gestart in de niche waar mijn passie ligt en dat is voornamelijk golf. Ruim een jaar later is de community gegroeid tot 350.000 enthousiaste volgelingen, mocht je meer willen weten over hoe ik dat voor mekaar heb gekregen en wat ik voor jou zou kunnen betekenen neem dan gerust contact op!

Keywords (hashtags)

#Ambitieus

#Nieuwsgierig

#Competitief

#Sportief

#Sociaal

Waarom Vsee?

Na een aantal leuke gesprekken gehad te hebben met Martín en Dennie kwamen we tot de conclusie dat social media een steeds belangrijkere rol gaat spelen in de marketingmix van je bedrijf, het hebben van sterke ‘social signals’ wordt steeds belangrijker voor je ranking op google.

Ik wil mijzelf nog verder ontwikkelen op het gebied van social media en dan vooral de combinatie met SEO en ben ervan overtuigd dat Vsee Search Marketing daar de ideale partner voor is!