Lysanne-vsee

Lysanne Enderink

Leuk dat je kennis wilt maken met mij!

Wie ben ik? 

Mijn naam is Lysanne Enderink en soon to be Vaassenaar, maar nu woon ik nog in Welsum. Eind oktober 2020 zal ik mijn nieuwe huisje in Vaassen betreden met mijn vriend. Vanaf 1 oktober 2020 ben ik gestart bij Vsee Search Marketing als online marketing specialist.

Sinds ongeveer een jaar ben ik werkzaam in de online marketingwereld. In deze periode heb ik me vooral bezig gehouden met SEO & SEA, maar eigenlijk vind ik het leuk om me met meerdere aspecten van online marketing bezig te houden. Ik hou van afwisselendheid!
Als ik een favoriet onderdeel van online marketing moet kiezen, dan ga ik voor SEA.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om muziek te luisteren, te schilderen en af en toe te wandelen als het mooi weer is. Ik vind het ook heerlijk om een terrasje met vrienden te pakken of ergens te gaan eten. Daarnaast ben ik graag onder de mensen en altijd in voor een praatje. Daarom vind ik het ook heel leuk om uit te gaan. Hoewel ik het soms ook heerlijk vind om in m’n eentje op de bank te Netflixen met een kopje thee. 

Verder hou ik ook zeker van op vakantie gaan, het liefst naar de zon. Italië is mijn favoriete vakantieland. Ik vind het echter ook heel leuk om andere plekken op de wereld te ontdekken.