Mathilde Weijdeman

Wil je online beter gevonden worden? Maar heb je geen flauw idee waar te beginnen? No worries, I got this! Neem contact op met mij en ik zorg dat de juiste specialisten binnen VSEE meewerken aan ons project en jouw online feestje!

Waar het allemaal begon..

Ik ben Mathilde Weijdeman, 27 jaar en sinds juni 2020 new member of the VSEE crew. Ik heb de studie Bedrijfskunde MER gevolgd aan Windesheim en, om mijn studentenleven te verlengen, verdiepte ik mij in Marketing en Communicatie aan de Universiteit Twente. April 2019 heb ik mijn master afgerond.

Organiseren, plannen en chaos maken, daar bleek ik goed in te zijn en dat is precies wat ik de 8 maanden daarna bij contentbureau Crowdmedia heb mogen doen. Met mijn creatieve collega’s werkte ik aan geweldig gave campagnes voor onder andere Keolis, A.S.R, Landstede en Salland Zorgverzekeringen. Waarom maar 8 maanden? Ik had mezelf beloofd nog één keer weer de wereld over te zwerven voor een langere tijd. Iets wat korter dan gepland want ivm too much corona kwam ik thuis. Gelukkig vond ik na een maandje werk zoeken een match met VSEE, dus here I am!

Ik ben dus fan van reizen, festivals, mijn vrienden en af en toe een beetje sporten.
En nu? Tijd voor mijn nieuwe job, mijn lieve vent en het veel te leuke, sociale leven in Zwolle. Echt, mijn leven is een feestje.