Roos van der Hust

Roos van der Hust

Toen ik veertien jaar jong was, begon mijn liefde voor researchen en sindsdien ben ik niet meer gestopt. Ik wil graag van (bijna) alles zoveel mogelijk weten en ik vind het geweldig om dan aan de rest van de wereld uit leggen hoe het allemaal werkt. Ik stel veel vragen en als ik iets niet begrijp is Google mijn beste vriend.

Wie ben ik?

Mijn naam is Roos van der Hust en ik ben achttien jaar oud. Ik zit nu in het examenjaar van de MBO opleiding Mediaredactiemedewerker op Aventus in Apeldoorn. Op mijn opleiding leer ik schrijven, filmen, monteren, fotograferen, researchen en het beheren van sociale media. Ik ben deze opleiding vooral gaan volgen om te leren researchen. Ik ben heel nieuwsgierig aangelegd en ik wil van alles iets weten. ‘Journalisten weten over heel veel dingen heel weinig’. Met deze quote ben ik het helemaal eens. Ik heb de afgelopen drie jaar heel veel dingen onderzocht en ik kan over veel dingen wel een beetje meepraten. Dat vind ik het leuke aan Mediaredactiemedewerker zijn (of worden). In mijn vrije tijd kijk ik veel documentaires en lees ik veel over misdaad. Daar weet ik wél heel veel over.

Mijn stage bij Vsee Search Marketing

Op 3 februari 2020 ben ik begonnen met mijn stage bij Vsee Search Marketing. Ik werd hier met een ontzettend warm welkom onthaald op mijn eerste stagedag en ik heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin. Ik heb hier in een korte tijd al heel veel geleerd. Natuurlijk heel veel over SEO en de onderwerpen waar ik over schrijf, maar ook over het ‘werkleven’ en over mezelf. Tijdens mijn stage schrijf ik teksten en ben ik samen met mijn mede-stagiaire Denise actief op het Instagram account van Vsee Search Marketing. Ik ben me nu vooral aan het oriënteren op het gebied van SEO. Ik loop nog een half jaar stage bij Vsee Search Marketing en ik kan niet wachten om het bedrijf te leren kennen en meer te weten te komen over SEO.