sebastiaan-website-banner-groot

Sebastiaan van Werven

Goed om te zien dat je mij beter wil leren kennen! Als (potentiële)klant of sollicitant is het natuurlijk altijd een goed idee om je contactpersoon beter te leren kennen. Hieronder iets meer van mij, maar natuurlijk hoor ik ook graag meer over jou!

De uitdaging

Mijn kracht zit in het verbinden van mensen, samen kan je eenmaal meer dan in je eentje. Hierbij is de uitdaging om een online marketingspecialist te koppelen aan een klant. Gelukkig voor mij spreken die twee niet altijd dezelfde ‘taal’ waardoor het grote verbinden kan beginnen! Mijn uitdaging de klantvraag naar concrete, specialistische taken te vertalen en de nodige achtergrondinformatie in Jip-en-Janneke-taal aan de klant te vertellen zodat iedereen enthousiast wordt en we kunnen samenwerken naar het uiteindelijke doel: grotere online vindbaarheid!

Humor zorgt voor plezier in je werk!

Humor is voor mij het allerbelangrijkste, overal en altijd! Als je ergens niet om kan lachen of de humor er niet van kan inzien, ben ik van mening dat je er niet aan moet beginnen. Wanneer je met humor de dag doorgaat, gaat eigenlijk de rest vanzelf, ook dat nare klusje waar je eigenlijk geen zin in hebt, in mijn geval toch vaak strijken 😉 

Gelukkig is er ook nog meer dan werk

Het belangrijkste is voor mij nieuwe dingen ontdekken, dat kan in mijn werk, denk aan technieken, tools, studies, maar ook in mijn vrije tijd: andere landen, culturen natuurplekken. Als ik niet aan het werk ben, ben ik vaak buiten te vinden en dat kan onder water of ergens in het bos. 

Tijd om kennis te maken en te ontdekken hoe ik de specialisten van Vsee kan helpen jou te laten groeien? Bel of mail en maak gegarandeerd een boeiende afspraak!