Thom Neeleman

In januari 2019 besloot ik te zoeken naar een baan in online marketing. Ik zocht op Google naar “Online Marketing Deventer” en belde het bedrijf dat mijn aandacht trok in de Google resultaten van de eerste pagina. Ongeveer 1 uur later zat ik aan tafel, en weer 2 uur later werkte ik voor een van de leukste online marketing bureaus van Deventer.

Wie ben ik?

Mijn naam is Thom Neeleman en ik ben Online Marketing Manager bij Vsee Search Marketing in Deventer. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in Deventer. Hierna ben ik gaan wonen en studeren in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen is waar ik mijn bachelor (BSc.) International Business heb afgerond. Vervolgens ben ik afgestudeerd aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG als Master in (MSc.) Marketing Management. Daarnaast heb ik een bestuursfunctie gedaan bij AIESEC in Groningen. Verder ben ik gek op sporten (wedstrijdzwemmen bij DZ&PC de Ijsel en hardlopen) en muziek! Hoe fan ik ben van muziek? Dat lees je hier in mijn persoonlijke blog.

 

Vsee en ik

Ik ben erachter gekomen dat ik het interessant vind om na te denken over optimalisatie van processen binnen organisaties. De vrijheid krijgen om mijn ideeën uit te proberen en toe te passen vind ik fantastisch. Deze verantwoordelijkheid krijg ik bij Vsee Search Marketing in Deventer volledig. Daarnaast ben ik gek op het leggen van nieuwe contacten. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk in gesprek te zijn met klanten en prospects; hartstikke leuk!

De mogelijkheid om beslissingen te kunnen maken op basis van data, de kennis om websites te laten ranken in Google, de creativiteit om van online marketing een succes te maken, en de wil om na te denken over de beste manier van website optimalisatie is wat mij elke dag fluitend naar mijn werk laat komen.

Dus heb je behoefte aan een goede kop koffie en een gesprek over digital marketing of muziek met een bevlogen, leergierige Vsee Search Marketing medewerker? Bel me dan! Je kan me bereiken op 06-38290858.