Searchmetrics SEO-platform

Searchmetrics

Verhoog je online zichtbaarheid, vergroot verkeer naar je website en maximaliseer je omzet met het Enterprise SEO-platform van Searchmetrics

Content optimalisatie

Zoekmachines rangschikken pagina’s op basis van de diepte en relevantie van de inhoud. Searchmetrics stelt online marketeers in staat om op basis van data en bewezen ROI content marketing in te zetten. Searchmetrics ontdekt de inhoud die concurrenten gebruiken om hun doelgroep aan te spreken en toont je hoe je marktaandeel kunt opbouwen – met relevante en boeiende bestemmingspagina’s die mensen aantrekken die het meest geneigd zijn om te kopen.

Mobiele SEO

Er zijn wereldwijd miljarden mobiele apparaten actief. Mobiele ‘vriendelijkheid’ is nu een van de belangrijkste factoren van Google. Met Searchmetrics bereik je jouw mobiele doelgroep, met de krachtigste en nauwkeurigste mobiele ranking en verkeersinzichten van de branche. De Searchmetrics Mobile Visibility-score is de belangrijkste indicator van mobiele online aanwezigheid op de markt.

Rapportage en dashboards

Hoewel de meerderheid van de Nederlandse bedrijven het potentieel van digitale marketing ziet, worstelen ze om het te verbinden met meetbare inkomsten. Met Searchmetrics kun je al jouw digitale marketingcampagnes analyseren, meten, voorspellen en rapporteren, inclusief Search (SEO), Content, PPC (SEA) en Social.

Schaalbare site-optimalisatie

Als je een grote, complexe website beheert, kan het lastig zijn om op de hoogte te blijven van fouten en jouw belangrijkste pagina’s te identificeren. Met de Site Optimization van Searchmetrics wordt een diepe crawl uitgevoerd om structurele problemen en fouten te identificeren en kun je bepalen wat eerst moet worden opgelost . Je kunt desktop- en mobiele prestaties vergelijken met de unieke desktop- en mobiele crawl-agents van Searchmetrics.

Visibility Score, ofwel zichtbaarheidsscore

Searchmetrics heeft een van de grootste ‘Search knowledge’ databases ter wereld, hiermee zijn Searchmetrics Visibility Score en Mobile Visibility de een industriestandaard. Meet op betrouwbare en nauwkeurige wijze de aanwezigheid op het op het internet, zowel voor Desktop als voor Mobiel.

Searchmetrics iets voor jouw bedrijf?

Searchmetrics is niet de goedkoopste (via Vsee Search Marketing wel goedkoper) SEO-platform en daardoor zeker niet voor ieder bedrijf geschikt. Wil je weten of Searchmetrics bij jouw bedrijf en ambities past? Neem direct contact met ons op.