SEO beginnershandleiding van Google


Ben jij al bekend met Google’s eigen handleiding voor SEO? Dit heeft Google in eerste instantie opgesteld voor haar eigen medewerkers, maar heeft dit vervolgens gedeeld met iedereen. In deze handleiding geeft Google aan waar een voor de gebruiker- en zoekmachine geoptimaliseerde website aan moet voldoen. Deze kennis is handig als je bedrijfseigenaar bent, zodat je weet waar je marketingmedewerkers over praten. Maar ook als je zelf in de marketing werkt, dan kan je deze informatie gebruiken om zelf aan de slag te gaan of om inzicht te krijgen in de werkzaamheden van je SEO- / online marketing bureau.

Hieronder kun je gratis en zonder je gegevens achter te laten de handleiding downloaden. Dit doe je door op de download button te klikken en de PDF downloadt vanzelf. Wij delen dit met jou omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen in een organisatie mee kan praten over SEO. Dat zorgt er namelijk ook voor dat (online) marketing bureaus sneller kunnen schakelen en mensen in organisaties zelf kansen kunnen spotten. Zo ontstaat er een open gesprek wat jouw bedrijf laat groeien.

Mocht je vragen hebben over de handleiding, over het strategisch inzetten van online marketing of als je behoefte hebt aan een second-opinion, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul daarvoor onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Wij nemen graag een kijkje in de keuken van jouw mooie business en delen graag onze kennis met jou.

Adviesgesprek / Second opinion