Gratis trainingen search marketing

Is er zoveel informatie over online marketing beschikbaar dat je niet weet waar je moet beginnen? De komende vier maanden geven wij elke laatste donderdagmiddag van de maand bij Vsee op kantoor een gratis training. Wij beginnen elke training met de vraag: op welke manier kan search marketing bijdragen aan het behalen van jouw doel(en). Daarna gaan we lekker praktisch verder. Je kunt na afloop dus gelijk aan de slag! Deze workshops/ trainingen zijn geschikt voor iedereen met weinig tot geen kennis van het specifieke onderwerp die een goede basiskennis wil hebben en eventueel zelf (een deel van) de uitvoering wil doen.

 

31 oktober – Van strategie naar uitvoering

Deze training is helaas al geweest!

28 november – Leer de basis van Google Analytics (nog enkele plaatsen beschikbaar)

Dat Google Analytics belangrijk is weet iedereen, maar waar begin je? Leer in een middag de basis van Google Analytics. We beginnen met het juist instellen, want dit is het meest belangrijk van alles. Pas als alles goed is ingesteld verzamel je namelijk de data. Daarna vertellen we je de basics van analytics.

In verband met de vele aanmeldingen geven we deze training in de ochtend en in de middag. De middag zit vol, in de ochtend hebben we nog enkele plaatsen

12 december – Wil jij zelf de vindbaarheid van je website (SEO) verbeteren?

Tijdens deze workshop leren we jou wat invloed heeft op je SEO, hoe je kunt achterhalen wat bij jou beter kan en hoe je dit kan verbeteren. Kennis opdoen en het gebruiken van een handige tool staan hierbij centraal. 

30 januari – Hoe koop je het beste je bezoekers via Google, Facebook en LinkedIn

Wil je meer bezoekers naar je website krijgen en heb je hier (een klein) budget voor, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt inzetten? Er zijn diverse manieren om dit te bereiken. Tijdens deze workshop leren we je de grondbeginselen van Google Ads, LinkedIn en Facebook. 

Waar en wanneer?
Keulenstraat 10A, 7418 ET Deventer
De trainingen beginnen om 13:00 en zijn afgelopen rond 16:00 uur.

Inschrijven:
Inschrijven kan via het formulier. Zodra je je hebt ingeschreven krijg je een bevestiging. Wil je je voor meerdere trainingen inschrijven? Schrijf je dan in voor de training die je in elk geval wilt volgen en laat per mail (lianne.kers@vsee.nl) even weten welke training je nog meer zou willen volgen. Je komt dan op de reservelijst te staan. Mensen die deze training als eerste optie hebben ingediend krijgen voorrang.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Lianne Kers
T: 085-0021777 | M: lianne.kers@vsee.nl.

 

Schrijf je hieronder in voor een van onze trainingen: