Visibility-line-peformance-campagne

Online Vindbaarheid ☝️

Je herkent het misschien wel: je steekt veel tijd en energie in het optimaliseren van jouw website en bemachtigt hiermee een goede positie in zoekmachines. Na verloop van tijd merk je dat jouw belangrijkste concurrent jou van je plek heeft afgestoten. Maar misschien geldt voor jou wel een ander scenario: wat je ook doet, het lukt je maar niet om op dezelfde zoekwoorden te “ranken” als jouw concurrent.

Hoe doen zij dit toch? Daar kunnen wij mee helpen. Maar hoe? Door te kijken naar welke zoektermen dat precies zijn die jij nog mist maar die jouw concurrent wel behaald!

 

Laat je gegevens achter voor een gratis gap-analyse!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kan ik mijn concurrenten inzetten om beter gevonden te worden?

Juist nu de focus steeds meer op online komt te liggen, is het erg belangrijk om de concurrentie op de voet te volgen. Zo merken wij dat veel bedrijven het steeds belangrijker vinden om online aanwezig te zijn. Denk bijvoorbeeld aan de bouwbranche en de maakindustrie. Zij moeten zich in deze tijden gaan concentreren op online mogelijkheden om hun producten en diensten te verkopen aan de klant.

 

Klik hier voor jouw gratis analyse

 

Om online een sterkere positie te kunnen bemachtigen, kun je ervoor kiezen om zelf onderzoek te doen naar welke termen goed scoren in zoekmachines. Maar waarom zelf het wiel opnieuw uitvinden, als je gebruik kunt maken van de successen (en fouten) van jouw concurrenten? Én dat is precies waar wij je mee op weg gaan helpen.

 

gapanalyse Semrush voorbeeld

Gap-analyse

 

Door te kijken naar de werkwijze en tactieken van anderen, kun jij jouw website verbeteren op het gebied van SEO. Daarnaast krijg je aan de hand van onze gratis zoekwoordanalyse inzichten in de zwakke punten van je concurrenten, welke jij weer in jouw voordeel kunt gebruiken. In deze analyse kijken wij naar de termen waar jouw twee grootste concurrenten wel op worden gevonden, maar jij niet. Hieruit wordt duidelijk welke termen jij kunt gebruiken om jouw website te optimaliseren. Op deze manier zorg jij ervoor dat je slim gebruikmaakt van het werk van je concurrenten. Dus bewandel dezelfde paden als jouw concurrenten en speel slim in op de kansen die deze analyse biedt voor jouw bedrijf!

 

Sistrix online optimalisatie voorbeeld

In de ronde circle starten we met online marketing optimalisatie op basis van gegevens uit de gap-analyse

 

Wil je meer tips en informatie van Vsee Search Marketing?

Naast deze zoekwoordanalyse, is het altijd mogelijk om een vrijblijvend gesprek te voeren met ons. In dit gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden en kansen die online marketing biedt voor jouw bedrijf, ook in tijden van crisis. Vraag eenvoudig een gesprek aan door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou opnemen en een afspraak plannen.

 

gap analyse na online marketing

Gap analyse na online marketing optimalisaties, zoekwoorden van jouw-domein.nl overlappen die van de concurrent volledig!

 

Klik hier voor jouw gratis analyse