Projectmanager

Eline Mulder

Eline’s carrière begon in de horeca, waar haar passie voor service en organisatie ontwaakte. Haar overstap naar Vsee Search Marketing was een natuurlijke evolutie, gedreven door haar passie voor de constant veranderende online marketing. Als projectmanager geniet Eline van de dynamiek en uitdagingen van het managen van diverse projecten, waarbij ze de brug slaat tussen klanten en specialisten. Buiten werk is Eline een echte levensgenieter, die houdt van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen. Haar bourgondische levensstijl en openheid voor nieuwe ervaringen komen ook tot uiting in haar werk. En dan is er nog haar recente flirt met golf, een sport die zoveel geduld vereist dat Eline soms vergeet dat ze de tennisracket moet thuislaten. Beeld je in: Eline op de golfbaan, swingend met de finesse van een hongerige beer, terwijl ze zichzelf eraan herinnert dat ‘zachtjes’ niet betekent ‘alsof je een inbreker betrapt in je achtertuin’.

Drie weetjes over Eline

1

Niet alleen fanatiek in teamwerk, maar ook op de tennisbaan. Haar memorabele duik voor een bal, eindigend met een neuslanding, bewijst haar niet-aflatende inzet en sportiviteit.

2

Net begonnen bij Vsee (1,5 week), miste Eline met een collega hun vlucht naar Spanje voor een conferentie. Dit avontuur liet haar flexibiliteit en humor zien, zelfs in onverwachte situaties.

3

Eline is berucht om het creatief vermengen van gezegdes. Zo zegt ze weleens ‘Beter een goede vriend dan een verre buur”.

Blogs van Eline

Kom in contact met Eline