Design & Development

Een website moet wat ons betreft het pronkstuk zijn van jouw bedrijf. Het moet passen bij jouw producten/diensten en moet vertegenwoordigen wat jij wilt uitstralen. Samen gaan we op zoek naar een professionele en inspirerende uitstraling die past bij jouw merk en toekomstvisie.

Design

Een sterke website begint bij een goed en gebruiksvriendelijk design. Wij onderzoeken jouw bedrijf en je doelgroep en zorgen voor een passend design. Met de vertaalslag in een inspirerend design, zorgen wij voor een optimale beleving voor de website bezoekers. 

Naast het designen van websites, zorgen onze design toppers voor gaaf beeldmateriaal voor op onder andere jouw social media kanalen en nieuwsbrieven!

Design

Development

Jouw website of webshop is de basis van jouw online aanwezigheid. Zie het als de fundering van een huis. Met een sterke online presence zorg je ervoor dat je jouw bezoekers verrast, verbindt en omtovert tot nieuwe klanten. Onze developers spreken alle programmeertalen die nodig zijn om jouw website veilig en goed neer te zetten. We kiezen een CMS wat bij jouw bedrijf past en maken de nodige koppelingen met (interne) systemen.

beeldschermen met code

Onze samenwerkings-verbanden

Wij delen onze kennis graag met jou! Maar op welke manier? We kunnen samen uitvogelen wat het beste bij jou past. Wil je graag iemand in-house bij jou op de werkvloer, om snel te kunnen sparren? Of zetten wij voor de gekozen strategie en werkzaamheden onze kleurrijke toppers aan de slag?

Vraaggestuurde consultancy bij jou in-house
Onze toppers als verlengstuk van jouw marketingafdeling
Een traject voor een bepaalde termijn
Campagnematige inzet

Wat is jouw uitdaging?

Laat het ons weten