het Vsee Search Marketing team

Ons verhaal

Vsee is geen doorsnee online marketing bureau, dankzij een les die we jaren geleden leerden: succesvolle campagnes kun je niet kopiëren. Wat voor de ene klant werkt, heeft bij de ander weinig resultaat. Daarom zijn we zelf volop gaan ondernemen.

Onze medewerkers lanceren hun eigen shops en onderzoeken welke online-strategie het beste werkt voor hun dienst of product. We benaderen search creatief en ondernemend, met de voeten in de klei volgens een eigen mindset: zoeken, ontdekken, vinden.

Zoeken

Effectieve search begint met zoeken. Zoeken naar alle informatie die je over jouw prospects kunt vinden. Natuurlijk door in de data te duiken die jouw eigen kanalen genereren, want cijfers zijn onthullend. Maar wij gooien het net veel breder uit.

Zijn er trends in jouw branche? Staan er spannende ontwikkelingen voor de deur? Welke vragen stellen mensen die jouw soort dienst of product hebben gekocht? Als je vooraf al weet wat mensen zoeken, sta je voor ze klaar op het juiste moment.

Ontdekken

Effectieve search is een ontdekkingstocht. Letterlijk. Je weet niet precies wat je tegen gaat komen, maar wel dat het mooi wordt. Misschien valt het effect van bloggen tegen, maar bereik je veel meer dan verwacht via affiliates.

Daarom zetten we in op de mix van kanalen die voor jou het beste resultaat voorspellen. Daarna gaan we finetunen op basis van wat we zien gebeuren; we nemen afscheid van wat niet werkt en maximaliseren de middelen die impact hebben. Ontdekken waar jouw potentiële klanten op reageren, geeft jouw organisatie een enorme boost.

Vinden

En dan vind je je mojo. We zien het steeds weer gebeuren: als je resultaten boekt met het vergroten van je online bereik, wordt het leuk. Er ontstaat ruimte om medewerkers dedicated op de uitvoering te zetten, of nieuwe mensen aan te nemen. Je ontdekt nieuwe businesskansen, met alle energie en inspiratie van dien. Je ontwikkelt specialisaties in huis, zoals bloggen, advertentiecampagnes of social updates.

Wij helpen je zoeken, ontdekken en vinden. Totdat online definitief een pijler is van jouw succes.

Gerichte search

Jij wilt meer mensen bereiken online? Dan zouden we simpelweg een partij traffic naar jouw kanalen kunnen sturen. Maar dat doen we niet, want jij stelt die vraag met een specifiek doel in gedachten. Meer omzet, meer brand awareness of meer fysieke bezoekers in je winkel bijvoorbeeld. En voor een specifiek doel heb je specifieke bezoekers nodig.

Zo behalen we spectaculaire resultaten

  • We plukken laaghangend fruit, waar je direct het effect van ziet.
  • We verdiepen ons in jouw bedrijf en branche, om kansen te identificeren.
  • We werken op basis van data. Wat zeggen de cijfers dat je moet doen?
  • Als iets werkt gaan we voor maximale impact. Valt het tegen, dan nemen we er afscheid van.

En we doen niet aan vaste contracten of vooruitbetalen. Dat is nergens voor nodig als klanten hartstikke tevreden zijn.