Dennie Pasman

Online technieken hebben voor mij geen geheimen meer. Al tijdens de opleiding informatica aan de Universiteit Twente hield ik me bezig met webtechnieken en het toepassen hiervan. De afgelopen jaren ben ik verder gespecialiseerd in e-commerce. Hierin verleg ik graag grenzen: het onmogelijke mogelijk maken op gebied van Search Marketing (SEO), dat is voor mij de uitdaging. Kennis en ervaring zijn de basis, maar ik ben nooit uitgeleerd want de ontwikkelingen van online technieken gaan enorm snel. Wat vandaag nog onmogelijk lijkt, kan morgen ineens wel.

Jarenlang heb ik met mijn eigen bedrijf Blue Mustang als technisch partner nauw samengewerkt met Vsee. Nu techniek een steeds belangrijker onderdeel wordt van Search Marketing hebben we besloten om Blue Mustang BV en Vsee samen te voegen. Zo kunnen we klanten altijd een technisch platform op maat bieden, zodat maximaal rendement wordt behaald uit investeringen in zoekmachine marketing.

Niet voor niets besteden we bij Vsee veel tijd aan pionieren en experimenteren, discussiëren, kijken, lezen en luisteren. Ook over het toepassen van de techniek brainstormen we veel en intensief. Tijdens deze sessies word ik regelmatig geprikkeld om een oplossing te bedenken voor een e-commerce vraagstuk dat onmogelijk lijkt.

Hulp nodig?

Ik help je graag bij:

  • Vragen over de impact van techniek op SEO
  • Ontwikkeling van en reflectie op ambitieuze e-commerce ideeën
  • Automatiseren van arbeidsintensieve processen
  • Technische uitdagingen binnen online projecten die onmogelijk lijken
  • Optimaal benutten van de kracht van e-commerce
  • Advies in technische oplossingen voor functionele (online) problemen

Neem gerust contact met me op; ik deel graag mijn kennis!