Eigenaar, Technical SEO, AI / ChatGPT & spreker

Dennie Pasman

Dennie heeft van zijn passie voor technologie zijn beroep gemaakt. Zijn dagen en avonden worden vaak doorgebracht achter de laptop, waar hij zich verdiept in het optimaliseren van SEO-processen en het strategisch toepassen van technische SEO. Met jarenlange ervaring in de technologische sector, gebruikt hij zijn expertise nu om geavanceerde strategieën te ontwikkelen bij Vsee, na een succesvolle integratie van zijn eigen bedrijf.

Zijn interesse in de potentie van kunstmatige intelligentie heeft hem verder geleid naar de praktische implementatie van AI en ChatGPT-technieken, waarmee hij innovatieve benaderingen verkent die de grenzen van traditionele SEO overstijgen.

Wanneer Dennie niet bezig is met het verkennen van de digitale wereld, vind je hem achter de barbecue, waar hij zijn creatieve energie omzet in culinaire kunstwerken. Zijn balans tussen scherm en grill zorgt ervoor dat hij zowel in zijn professionele als persoonlijke leven blijft inspireren.

Dennie aan tafel
Dennie en Martin lachend op bank

Inspireren met AI / ChatGPT

Dennie is continu bezig met zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Gedreven door deze passie verdiept hij zich in kunstmatige intelligentie en de praktische toepassingen van ChatGPT-technieken. Dennie benadert AI vanuit een strategisch perspectief en verkent creatieve toepassingen die verder gaan dan het voor de hand liggende. Deze kennis deelt hij enthousiast met anderen, zowel in compacte sessies met managementteams als op grotere evenementen.

Dennie is een gewaardeerde spreker die regelmatig wordt uitgenodigd om zijn inzichten en ervaringen te delen. Hij inspireert zijn publiek door praktijkvoorbeelden te combineren met theoretische kennis, wat vaak leidt tot verhelderende inzichten en stimulerende discussies. Ben je benieuwd naar de impact van zijn sessies en wil je zien wat hij teweegbrengt bij zijn toehoorders? Bekijk dan de video hieronder.Wil je zelf een sessie bijwonen of meer leren over de integratie van AI in jouw bedrijfsvoering? Onderaan vind je de agenda met de aankomende en eerdere evenementen waar Dennie heeft gesproken. Mis de kans niet om van deze vooruitstrevende denker te leren.

Datum Event
20 november 2023 MKB Ledenavond
12 februari 2024 Stichting Sociëteit der Bergenvaarders
14 maart 2024 MKB Deventer workshop
2 april 2024 Presentatie ChatGPT ondernemersvereniging Diepenveen
12 april 2024 Open Coffee ZP-Deventer
25 april 2024 Presentatie ChatGPT ZP-Raalte

Drie weetjes over Dennie

1

Staat net zoals menigeen bij Vsee nog wel eens een balletje te slaan op de golfbaan.

2

Dennie staat niet vaak in de keuken, maar nog wel eens urenlang achter de BBQ om de lekkerste vlees- of visgerechten te maken. Een taart maken op de BBQ? Geen probleem!

3

Heeft een lichte verslaving aan Cola Zero (al ontkent hij dit zelf).

Blogs van Dennie

Online marketing skills van Dennie

Kom in contact met Dennie