Accreditaties

Iedereen binnen Vsee is gecertificeerd voor de basisvaardigheden op het gebied van search marketing. Daarnaast zijn we geaccrediteerd door Google,  Marin Software Agency, Hubspot Inbound Marketing, Hotjar founding member, BingAds professional en Sharpspring Silver partner.

Met de accreditatie voor Bing Ads helpen wij je effectief in de zoekmachine van Bing te adverteren. Bing is net als Google ook een zoekmachine, maar dan met een kleiner marktaandeel. Bing is een ideaal online platform met relatief weinig concurrentie.

Vsee Search Marketing is Google Partner. De badge hebben we behaald door onze kennis te testen. Onze medewerkers beschikken allen over de basiskennis van Google Adwords en Google Analytics en daarnaast hebben zij allen hun eigen specialisatie. Vsee is geaccrediteerd in:

  • Google Analytics
  • Google Search Advertising
  • Google Mobile Advertising
  • Google Shopping
  • Google Video
  • Google Display Network
  • Google Digital Sales

Met de analyse- en feedbacktool Hotjar kunnen wij nog beter de bezoekers analyseren. Als Hotjar Founding Member kijken we naar gebruikers-, conversie- en websiteoptimalisatie door onder andere gebruik te maken van heatmaps, visitor recordings en het instellen van conversiefunnels. Met deze belangrijke bron van informatie kunnen wij de totale user experience verbeteren.

Deze certificering is gefocust op inbound marketing. Met inbound marketing zorg je voor de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon. Hierbij kijken we naar iedere fase in de customer journey.

Marin is een software platform die het mogelijk maakt om campagnes cross-channel te optimaliseren. Door hun geavanceerde technologie op het gebied van de biedingen in onder andere Google AdWords en Bing stellen zijn ons in staat de doelen van de klanten voor ‘return on investment’, omzet of bereik te behalen.

Accreditatie SEO deskundige

Uit de accreditatie SEO Deskundige Webontwikkelaar blijkt dat onze developers op deskundige wijze omgaan met de grondbeginselen van SEO. Zij zijn op de hoogte van de huidige stand van zaken en van de nieuwste ontwikkelingen rondom SEO. Het logo is speciaal ontwikkeld voor webdevelopers uit Nederland en Vlamingen en wordt verstrekt door de SEOguru.

Met dit logo kunnen wij onze klanten laten zien dat onze SEO evaluaties zijn gebaseerd op gegevens van een internationale professionele partner. Deze gegevens kunt u te allen tijden desgewenst verifiëren.