zoekmachine optimaliseren (SEO)

Onze online marketing diensten

Daar waar het ooit (bijna 10 jaar geleden inmiddels) begon met hands-on SEO werkzaamheden voor klanten met succes uitvoeren en Google Ads campagnes inrichten en optimaliseren met 100% focus op conversies. Zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig strategisch partner op het gebied van search marketing in de breedste zin van het woord. Waarbij uitvoer nog steeds een onderdeel is van onze diensten aangevuld met strategisch advies en onderzoek.

Onze online marketing diensten op een rij:

  • Zoekmachine adverteren (SEA); hierbij moet je denken aan Google Ads, maar ook aan Bing en vergelijkingswebsites als Beslist.nl en Kieskeurig.nl
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO); hierbij moet je denken aan zoekwoorden en onderwerpen onderzoeken, technische optimalisatie, content creatie
  • Data-measurement; denk hierbij aan dashboarding, Google Tag Manager implementatie, Google Analytics, maar ook Hotjar komt hier aan de orde.
  • Social media marketing; met name specifiek gericht op Facebook en LinkedIn en dan met name op bereik en awareness,
  • Design & Development; hierbij moet je denken aan WordPress websites en Magento webshops, maar ook volledig op maat gemaakte webapplicaties. In veel gevallen werken we samen met specialistische partners.
  • Marketing automation; denk hierbij aan marketing automation tools als SharpSpring, ActiveCampaign en Hubspot.
  • Search marketing trainingen; bij ons op kantoor geven we elke maand een gratis training. Hierbij gaan we in op hoe je je Marketing- en Communicatiedoelen en natuurlijk je online doelen kunt bepalen en op welke manier je deze met behulp van search marketing kunt behalen.

Zoekmachine optimalisatie “de basis”

De basis voor een succesvolle zoekmachine marketing strategie ligt bij je website of webshop. Is deze technisch gezien zoekmachine vriendelijk opgebouwd? Om hier tot een antwoord te komen is een inventarisatie door middel van een SEO-verbeterrapport nodig. Aan de hand van dit rapport zorgen we dat de technische basis van de site of shop geoptimaliseerd wordt. Houdt er rekening mee dat er kosten bij komen op het moment dat de webbouwer wijzigingen dient door te voeren. 

Zoekmachine adverteren “ofwel Google Ads”

Binnen de zoekmachine marketing strategie wordt ook zoekmachine adverteren ingezet. Zoekmachine adverteren, ofwel Google Ads, richt zich op de betaalde advertenties boven de onbetaalde resultaten. De Google Ads specialisten van Vsee Search Marketing zorgen ervoor dat je het maximale uit je investeringen haalt en adviseren je daarnaast op het gebied van trends en toekomstige ontwikkelingen. Zo blijf je de concurrentie altijd een stap voor!

Strategische aanpak

Als eenmaal de quick-wins gereed werken wij gezamenlijk toe naar een strategische aanpak van het gehele online marketing. Dit doen wij aan de hand van het See, Think, Do, Care model van Google. Meer hierover lees je hier: jouw doel

Heb je een specifieke vraag of wil je ergens over sparren?

Op zoek naar een online marketing bureau? Bel ons op 085 002 1 777 of mail naar info@vsee.nl om vrijblijvend van gedachten te wisselen over zoekmachine marketing en de mogelijkheden voor je bedrijf.

No-nonsens‘, ‘recht voor z’n raap‘, ‘open en eerlijk‘, ‘betrouwbaar‘, ‘gewoon‘. Je hebt deze kreten vast allemaal wel voorbij zien komen in je zoektocht. Wij zeggen alleen: dit kosten wij en dit zijn onze klanten, de rest is aan jou!