Zoekmachine adverteren (SEA)

De wereld van SEA is een vak apart. Onze marketeers innoveren continu en zijn op de hoogte van de laatste advertising trends. Zo bepalen we samen met jou de beste strategie voor jouw bedrijf. Met effectieve inzet, het juiste budget en knallende campagnes helpen onze slimme specialisten jou bij het optimaal inzetten van deze campagnes, zodat jij jouw boodschap regelrecht aan de juiste mensen kunt verkondigen.

Je PPC strategie bepalen

Bij het opzetten van de campagnes kruipen onze SEA specialisten eerst in de huid van jouw bedrijf en vervolgens in de huid van jouw (potentiële) klant. We kijken welke zoektermen relevant zijn voor het online zoekgedrag van je doelgroep. Welke kanalen passen daarbij en welk budget is realistisch? We stippelen daarna een concreet plan uit dat aansluit bij jouw doelen. Daarbij is ook de waarom-vraag belangrijk: waarom wil je hierop gevonden worden? Door je antwoord kritisch onder de loep te nemen zijn we in staat om samen met jou een strategie te bepalen met de juiste middelen.

Meten, testen en optimaliseren

Nadat de strategie helder geformuleerd is, kan het creëren, testen, meten en optimaliseren beginnen! Afhankelijk van de gestelde doelen richten wij jouw campagnes in. We zorgen voor een goede accountstructuur en nemen jou indien gewenst mee in onze aanpak. Zelf ook meewerken in het account? Tof! We werken graag samen met jou en geven je concrete tips en adviezen. Door de statistieken, trends en ontwikkelingen goed in de gaten houden en op tijd bij te sturen wordt jouw SEA strategie succesvol en verschijn jij steeds beter in het blikveld van jouw (potentiële) klanten.

Charley van zij

Samenwerken op basis van resultaat

Periodiek krijg jij van ons een heldere rapportage met de uitgevoerde werkzaamheden en de behaalde resultaten. Ons team van knappe koppen evalueert regelmatig jouw campagne, zodat we je niet alleen kunnen vertellen waar de kansen liggen op het gebied van SEA, maar ook op het gebied van bijvoorbeeld SEO, Social Media Advertising, CRO en E-mailmarketing.

Dennis voor computer

Kunnen wij je helpen met SEA?

Heb je vragen over deze of een andere dienst? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Head of Advertising
Stéphanie