Websiteontwikkeling

Wist je dat onze developers veel verschillende talen spreken? Van Javascript tot Python en van HTML tot CSS: onze developers kennen het als hun tweede taal. Terwijl één van onze founding fathers, Martín Neuteboom, begonnen is met SEO, is mede-eigenaar Dennie Pasman al sinds zijn opleiding Informatica bezig met programmeren. In 2017 bundelde Dennie zijn programmeer krachten samen met online marketing en ze zijn sindsdien ook onafscheidelijk.

In onze optiek is een website de fundering van je SEO strategie. Immers, hoe toegankelijk je website is voor Google én voor de bezoeker, is een belangrijke pijler van SEO. Wij merken nog te vaak dat klanten die elders een nieuwe website hebben laten ontwikkelen, geen vruchten kunnen plukken van hun SEO strategie. Dit resulteert vaak in dat er later alsnog technische aanpassingen gedaan moeten worden in een website. Dit willen wij op voorhand voorkomen, door een sterke en toegankelijke website vanaf het begin neer te zetten.

 

Naast het feit dat wij rekening houden met SEO, is ook design een integraal onderdeel van het proces. Voordat het programmeer proces van start gaat, zorgen onze UX designers ervoor dat er een uitgewerkt visueel plan staat. Dit betekent dat we van start gaan met een creatief concept. Hierin nemen de designers het merkverhaal en de positionering onder de loep en maken een visuele weergave van wat de nieuwe uitstraling van de website wordt. In het designproces worden vervolgens de templates gedesigned, waarbij UX (user experience) een belangrijk onderdeel is.

 

In de techniek fase worden de designs tot leven gebracht en wordt het een kleurrijk geheel. We zorgen ervoor dat de technische functionaliteiten vooraf duidelijk zijn en dat de website toegankelijk is op verschillende devices en browsers. In samenspraak met jou komen wij tot een keuze voor het juiste CMS. We maken afspraken over eventuele koppelingen met (interne) systemen en zorgen ervoor dat we een website opleveren waar iedereen trots op kan zijn!

Wat is jouw uitdaging?

Laat het ons weten