Blog

Iedere maand staat er een nieuwe blog van ons online. Dit kan een artikel zijn over o.a. SEO, SEA, social media of Vsee algemeen. Iedere Vsee-specialist schrijft over zijn of haar expertise en wil deze graag kennis met je delen. Bekijk hieronder onze meest recente artikelen.

Binnenkijken bij Vsee [Meeloopdag]

Meeloopdag bij online marketingbureau in deventer

Mirthe heeft een dagje met ons meegelopen. Ben je benieuwd waarom zij dit heeft gedaan en hoe zij dit heeft ervaren? Dat lees je in dit, door haarzelf geschreven, artikel!

Lees verder

Instagram Domineren in 2019!

Instagram op een iphone

Heb je een Instagram account en ligt die stof te happen? Wil je meer social signals creëren voor Google en daar Instagram voor inzetten? Wellicht is deze blog dan wat voor jou! Google hecht in toenemende mate steeds meer waarde aan het hebben van sterke ‘social signals’.

Lees verder

Met het Vsee team naar Brighton SEO!

Brighton SEO

Hoe ziet het leven eruit van een stagiair bij Vsee Search Marketing? Lees het in deze blog! Kom ook meer te weten over de conferentie waar we naar toe zijn geweest!

Lees verder

Gratis Download: SEO Handleiding voor beginners

SEO Handleiding

Wil je zelf starten met het optimaliseren van websites? Download dan snel onze gratis SEO handleiding. Hierin leggen we je stap voor stap uit hoe je je website kan optimaliseren.

Lees verder

Inspiratie voor (social) content? Download gratis onze inhaakkalender 2018

inhaakkalender 2018

Valentijnsdag, Nationale Vrouwendag, Dag van de Pindakaas en veel meer… Heb je altijd al op tijd willen inhaken op leuke activiteiten en evenementen die passen bij jouw bedrijf? Maak gebruik van onze gratis inhaakkalender en download direct.

Lees verder

Conversie Optimalisatie voor Mobiel

Haal het maximale uit je mobiele bezoekers! Google heeft het er al ruim een jaar over. Het mobiele zoekgedrag blijft maar stijgen en zal in niet al te lange tijd het desktop verkeer inhalen. Ook op het gebied van conversies zal dit binnen aanzienlijke tijd steeds meer gemeengoed worden.

Lees verder

Vsee, maar dan anders

het Vsee Search Marketing team

De twee Deventerse internetbedrijven voegden zich samen tot één: Vsee Search Marketing. Lees meer over de ontwikkelingen van Dennie Pasman en Martín Neuteboom.

Lees verder

SEO is zo veel meer dan slimme zoekwoordjes

SEO is erg veranderd in de laatste jaren. Lees het artikel uit het MKB Deventer Magazine waarin Robert en Martín zijn geïnterviewd.

Lees verder

eCommerce boekhoudkoppeling

Vorige maand was het zover. Vsee Search Marketing beleefde haar televisiedebuut bij Ondernemerszaken op RTL Z. Aanleiding hiervoor was een succesvolle samenwerking tussen Vsee Search Marketing, Ohmega software en PeJeDiertotaal.

Lees verder

SEO is meer dan alleen landingspagina’s aanmaken

In de afgelopen jaren heb ik mij regelmatig verbaasd over de misstanden binnen de online marketing branche. Mensen die black hat SEO toepassen en zich SEO specialist noemen bijvoorbeeld. Maar ook bureaus die klanten aan het lijntje houden door belachelijke contracten af te sluiten. Over die laatste gaat het in dit artikel.

Lees verder

Locatie-extensies AdWords op campagneniveau vanaf 30 oktober

Vanaf 30 oktober is het niet meer mogelijk om locatie-extensies op advertentieniveau in te stellen. In plaats daarvan worden deze extensies op campagneniveau ingesteld.

Lees verder

Google Trusted Stores: Voordeel of machtsspelletje?

“Google misbruikt zijn macht”. Iets wat je maar al te vaak leest in reacties onder blogartikelen. Meestal gaat het dan om de regels die Google stelt omtrent het optimaliseren van websites. Overtreed je die regels? Dan bestaat de kans dat je website niet meer wordt vertoond.

Lees verder

Workshop ‘Online samenwerken en Offline verkopen

Op donderdag 26 september organiseren Vsee Search Marketing, Easy Office Online en Sales Partners in samenwerking met Ans van Amerongen (FreelanceHUB) de workshop.

Lees verder

Facebook Bedrijfspagina: Hoe maak je die nu eigenlijk?

Als je niet weet waar je moet beginnen, is het handig om een lijstje af te vinken. Ik heb een aantal tips voor je uitgeschreven. Als je ze stap voor stap volgt, heb je niet alleen eengoed gevulde bedrijfspagina, maar creëer je ook een plan.

Lees verder

Webshop ontwikkelaar met jarenlange SEO-ervaring

Vsee heeft ruime ervaring als webshop-ontwikkelaar in combinatie met zoekvriendelijke websites. Een webshop is de ideale manier om uw product direct online te verkopen. Het is dé manier om 24/7 uw product onder de aandacht te brengen van uw doelgroep.

Lees verder

SBB (voorheen ECABO) erkend leerbedrijf

Al enkele jaren is Vsee Search Marketing officieel toegetreden tot het ECABO -register voor erkende leerbedrijven. Met heel veel plezier zetten wij ons in om leerlingen uit het middelbaar beroepsonderwijs op weg te helpen in hun pad naar het beroepsleven.

Lees verder

Bezoek aan Emerce Digital Marketing Live 2016

26 mei was de 5e editie van Digital Marketing Live in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Met sprekers van een aantal mooie grote bedrijven zoals PepsiCo & Grolsch en ‘Round Tables’ voor meer interactieve sessies. Ik (Stéphanie) was hier namens ons aanwezig. Lees onze ‘key takeaways’!

Lees verder

Je Google en Facebook advertentievoorkeuren beheren

Google advertentiepersonalisatie

Sluiten de advertenties die je ziet niet echt goed bij je aan? Of ben je nieuwsgierig wat Google en Facebook denken dat je leuk vindt? Neem dan eens een kijkje in je advertentie settings van beide platformen. Lees hier hoe je dat kunt doen!

Lees verder

Artikelenreeks in MKB Deventer Magazine

Sinds februari staan wij in elke uitgave van het MKB Deventer Magazine met een column. Het eerste artikel geeft weer wat onze passie is en wat wij daarmee voor onze klanten kunnen betekenen.

Lees verder