Blog

Iedere week staat er een nieuwe blog van ons online. Dit kan een artikel zijn over o.a. SEO, SEA, social media of Vsee algemeen. Iedere Vsee-specialist schrijft over zijn of haar expertise en wil deze graag kennis met je delen. Bekijk hieronder onze meest recente artikelen.

Vsee Search Marketing op avontuur in Brighton

Vsee-team-in-brighton

AirBNB geboekt, vliegtickets gekocht, koffers gepakt en gaan met die banaan! Een deel van het Vsee Search Marketing team heeft hun kennis verbreed tijdens het SEO-valhalla in Brighton.

Lees verder

Wie niet horen wil…

ColumnvanDennie

Wanneer ik het belang en de waarde van online marketing aan iemand wil illustreren, vertel ik van een oude Vsee klantcase.” 

Lees verder

Heeft growth hacken nog toekomst?

column van luuk

“Als growth hacker ontwikkel ik mijzelf continu. En juist dat geeft mij energie. In plaats van eindeloos een aangeleerd trucje herhalen, mag ik mijn creativiteit de vrije loop laten. Iedere keer weer ontdek ik manieren om groei voor mijn klanten te genereren, zonder hun advertentiebudget te plunderen. Wat is er nou mooier dan dat?”

Lees verder

De klant en het bureau

#columvan Sharon

“Hoe beter de online marketingexperts helder kunnen maken waarom bepaalde werkzaamheden nodig zijn en hoeveel tijd/geld dat kost, hoe beter de verwachtingen van de klant aansluiten bij de realiteit.”

Lees verder

Geen vooroordelen

Specialist Cynthia

“Het voelt alsof ik meer moeite moet doen om mijn kwaliteiten of interesses over de bühne te krijgen.”

Lees verder

Mijn innerlijke algoritme

“Hij keek mij lachend aan en zei: ‘Wat jij nu aan het doen bent, heb ik al gedaan. Ik kom naar jou omdat jij normaal gesproken keuzes maakt.'”

Lees verder

Uitdaging doet groeien

“De stap van podiumconstructie naar marketingplanner is voor mij niet zo groot als het vanaf de buitenkant misschien lijkt.”

Lees verder

Van logopedie naar marketing

“Ik heb geleerd om met een kritische blik naar de dingen te blijven kijken, zodat ik niet alles klakkeloos voor waar aanneem. Allemaal zaken die mij in online marketing dagelijks van pas komen.”

Lees verder

“Ongeveer 80% van de offerteaanvragen verloopt via internet”

Martin_Neuteboom_VSEE_WWN_banner

“Eigenlijk laadt de man die binnen de boel coördineert de auto” Mondial Veldoen Verhuizingen uit Deventer vertelt over de samenwerking met Vsee. Lees hier hoe zij ons hebben ervaren.

Lees verder

Gelijke kansen

column van stephanie

“Ik pleit niet voor positieve discriminatie, maar voor gelijke kansen zodat er op natuurlijke wijze een gezonde diversiteit ontstaat met de juiste persoon in de juiste functie.”

Lees verder

Groei, groei en groei

Groei, groei en groei

“Als enthousiast werkpaard stoot ik nog wel eens mijn neus. In het begin kon ik ervan balen als een offerte werd afgewezen. Inmiddels kan ik het beter relativeren en denk ik: jammer, je weet niet wat je mist.”

Lees verder

Veel ervaring staat niet garant voor onderscheidende creativiteit

Columnvan Banner Charley Vermij

“Recruiters gaan in mijn beleving voorbij aan iets essentieels: veel ervaring staat niet garant voor onderscheidende creativiteit.”

Lees verder

De magie van creatie

#kletsenmet Dennie Pasman Vsee

“Het gaat bij mij niet zozeer om de magie van het creëren, maar eerder om wat de magie van de creatie teweeg kan brengen.”

Lees verder

Duurzame marketing

Martin_Neuteboom_VSEE_WWN_banner

Het valt mij op dat claims in marketingboodschappen als ‘duurzaam’, ‘puur natuur’, ‘plantaardig’ enzovoort niet altijd hout snijden.

Lees verder

Passies? Liever spreek ik van hobby’s en interesses.

Passies? Liever spreek ik van hobby’s en interesses.

“Omdat ik op mijn werk met mijn hoofd bezig ben, geeft het werken met je handen een mooi tegenwicht.”.

Lees verder

Betekenisvolle groei

#kletsenmet Martin banner

“Betekenisvolle groei, niet alleen voor mijzelf maar ook voor anderen” >>

Lees verder

Door de ogen van een kind

Kletsen met Sebastiaan van Werven

“Ik ben net zo nieuwsgierig naar mijn eigen visie als naar die van hen.” >>

Lees verder

Innerlijke rust

#kletsenmet-Lysanne

Soms mislukt iets, maar dan blijf ik het net zo lang proberen totdat ik het onder de knie heb. Een kwestie van geduld.” >>

Lees verder

Positieve energie

#kletsenmet-charley

“Voor veel mensen is armoede of honger een ver-van-mijn-bed-show. Maar ik heb het gezien.” >>

Lees verder

Venus én Mars

#kletsenmet-Annemarieke

Ik ben bouwvakker, kickbokser en automonteur, maar ook loop ik graag helemaal opgedoft op naaldhakken in een mooie galajurk.” >>

Lees verder

Vrijheid, rust en natuur

#kletsenmet-luuk

Het is nu ruim elf jaar gelden werd Luuk door zijn broer meegenomen naar een driving range. Sindsdien is hij verkocht. “Wat een prachtig gevoel”. 

 

 

Lees verder

De winst van een burn-out

kletsen-met-sharon

Een burn-out wens je niemand toe, al zijn er volgens Sharon ook positieve kanten aan een burn-out.. Benieuwd? 😵

Lees verder

Scherpschuttermarketing

De term ‘visie’ wordt geregeld naar eigen inzicht gehanteerd. Zeker in Marketing. ICT Magazine sprak met Martin en publiceerde een artikel hierover.

Lees verder

Hoezo hoogtevrees?

kletsen-met-cynthia

Regelmatige ging er door Cynthia heen: “Dit doe ik toch maar mooi”. Iets met hoogtevrees en controle. Lees je mee?

Lees verder

Jagen naar niches

kletsen-met-jip

Drie jaar geleden startte Jip en zijn broer een YouTube-kanaal. Waarom dit zo’n goede leerschool voor hem was? Je leest het nu in zijn blog. >>

Lees verder

Van community tot geld

Kortetermijndenken en hebberigheid zijn geen vrienden van succesvolle marketing. Hoe uitgebalanceerd en geniaal de marketingstrategie ook is, zodra dollartekens in de ogen het zicht belemmeren, is er vaak geen redden meer aan.

Lees verder

Social Media 2020

Laten we het eens hebben over social media. Of beter: over de misvatting dat social media een relatief nieuw fenomeen zou zijn. Ik zal u iets verklappen: er is niets nieuws aan.

Lees verder

Werk aan de (online) populariteit van je bedrijf

Vergroot de populariteit van je website

Om ervoor te zorgen dat nieuwe klanten van jouw bestaan afweten, moet je tijd en energie stoppen in het vergroten van de populariteit van jouw website. Offline doe je dit misschien wel door flyers uit te delen, je auto te beletteren of  door op beurzen te staan. Maar het genereren van online naamsbekendheid doe je veelal door te linkbuilden. Luuk vertelt je er alles over in dit artikel >

Lees verder

Wat is de impact van corona op (werknemers in) de maakindustrie?

Al eerder gingen wij in op de actuele situatie – rondom COVID-19 – in de bouwsector, deze week nemen wij een kijkje in de maakindustrie. We spraken met diverse bedrijven in de omgeving. Opvallend is dat er in de afgelopen maanden een verschuiving heeft plaatsgevonden van de vraag naar producten.

Lees verder

Wat is de impact van corona op (werknemers in) de bouwsector?

Bouwsector

Corona heeft in elke werksector dingen opgeschud, maar wat is nou precies het gevolg van de pandemie op de bouwsector en zijn werknemers? Dat vertelt Danique je in dit artikel!

Lees verder

Tips: social media inzetten voor een betere vindbaarheid

Social media inzetten

Social media zijn een belangrijk en essentieel onderdeel van SEO. Facebook, LinkedIn en Instagram zijn ideaal om in te zetten ter promotie van je allernieuwst blogartikel. Hoe je social media op de juiste manier inzet? Dat vertelt Danique je in dit artikel >

Lees verder

Maak je website technisch toegankelijk

Toegankelijkheid website verbeteren

Naast het schrijven van relevante en waardevolle teksten, is het van belang dat jouw website ook technisch op orde is. Je wilt immers dat de bezoekers een fijne ervaring hebben waardoor ze klant van jouw bedrijf willen worden. Hoe je ervoor zorgt dat je website toegankelijk is voor bezoekers? Dat lees je in dit artikel!

Lees verder

De meestvoorkomende SEO termen uitgelicht

SEO termen uitgelicht

Binnen SEO gebruiken wij diverse termen als meta-omschrijving, sitemap en backlinks. Komen deze begrippen je bekend voor, of heb je geen flauw idee wat ze betekenen? Bekijk dan het blog van Danique vol met SEO termen.

Lees verder

Hoe thuiswerken er bij Vsee Search Marketing aan toe gaat

Stéphanie Erné werkplek

In dit blogartikel nemen we jullie mee in ons dagelijkse ’thuiswerkleven’. Sinds een aantal weken werken wij (bijna allemaal) vanuit huis en dat brengt best wat leuke en minder leuke dingen met zich mee. Lees meer over onze ervaringen in dit artikel!

Lees verder

LinkedIn campaign manager toegang verlenen

Wil je dat Vsee jullie LinkedIn advertentiecampagnes kan managen? Dat kan! Om toegang tot de advertentiecampagnes aan Vsee te verlenen moet je de volgende stappen volgen!

Lees verder

Hoe creëer je (zelf) relevante en waardevolle teksten?

relevante-teksten-schrijven

Wanneer je met je bedrijfswebsite een hoge positie wilt bemachtigen in Google, is het schrijven van relevante en waardevolle teksten een must. Maar hoe schrijf je écht goede teksten waarmee je de doelgroep aanspreekt en meer aanvragen en of verkopen kunt realiseren? Danique vertelt je alles over het schrijven van teksten voor SEO in dit artikel!

Lees verder

SocialPilot, je online werknemer voor social media

SocialPilot foto

Social Pilot is de tool om al je sociale media berichten in te plannen. Ideaal voor bedrijven die zelf niet veel tijd hebben. Wij vertellen je alles over SocialPilot in dit artikel!

Lees verder

Google Mijn Bedrijf: waarom ook jij deze zou moeten instellen voor jouw bedrijf

Het instellen van een Google Mijn Bedrijf voor jouw bedrijf is onmisbaar voor SEO. Met een GMB profiel ben je als bedrijf (lokaal) beter vindbaar. Lees meer over alle voordelen van een bedrijfsprofiel op Google in dit artikel!

Lees verder

Zelf de vindbaarheid van je website vergroten?

Zelf de vindbaarheid van je website vergroten

​SEO is een vak op zich. Vooral wanneer het allemaal nog nieuw voor je is, kan het een overload aan informatie zijn. Wij kunnen je hierbij helpen, maar er is ook veel wat je zelf al kunt doen om jouw bedrijf beter vindbaar te maken. Lees meer in dit artikel op ons blog.

Lees verder

De voordelen die Amazon.nl jou als producent kan bieden

Komst Amazon naar Nederland

Amazon.nl komt eraan! Maar wat zijn nu precies de voordelen – voor jou als producten – van Amazon t.o.v. bijvoorbeeld Bol.com? Lees er alles over in dit artikel!

Lees verder

Wanneer is het perfecte moment om met marketing te beginnen?

Het opzetten van een marketingstrategie

Wanneer je geen goede marketingstrategie hebt opgezet voor je bedrijf, wordt het lastig om de juiste boodschap over te brengen aan je doelgroep. Dit is immers de basis voor al je marketinguitingen. Maar waar begin je? Waar moet je zoal aan denken? Lees alles over het opzetten van een marketingstrategie in het artikel van Lianne!

Lees verder

LinkedIn beheerders verwijderen

Soms kan het zijn dat personen naar beheerdersrechten hebben op jouw LinkedIn pagina(‘s), terwijl ze die helemaal niet zouden moeten hebben, of omdat jullie partnership voorbij is. Hieronder de stappen om die personen te verwijderen.

Lees verder

LinkedIn beheerders toevoegen

Als je wilt dat Vsee voor u gaat posten op LinkedIn, moeten wij beheerder zijn van uw LinkedIn pagina. Log in op uw LinkedIn profiel en volg de stappen in deze How To om dat voor elkaar te krijgen.

Lees verder

Facebook ad account aanmaken en toegang verlenen aan Vsee

Als je wilt gaan adverteren op Facebook (of Instagram) heb je een Facebook advertentieaccount nodig. Om te beginnen heb je een Facebook bedrijfsmanager nodig. Als je deze hebt kan je verder met de onderstaande stappen.

Lees verder

Binnenkijken bij Vsee [Meeloopdag]

Meeloopdag bij online marketingbureau in deventer

Mirthe heeft een dagje met ons meegelopen. Ben je benieuwd waarom zij dit heeft gedaan en hoe zij dit heeft ervaren? Dat lees je in dit, door haarzelf geschreven, artikel!

Lees verder

Instagram Domineren in 2020!

Instagram op een iphone

Heb je een Instagram account en ligt die stof te happen? Wil je meer social signals creëren voor Google en daar Instagram voor inzetten? Wellicht is deze blog dan wat voor jou! Google hecht in toenemende mate steeds meer waarde aan het hebben van sterke ‘social signals’.

Lees verder

Met het Vsee team naar Brighton SEO!

Brighton SEO

Hoe ziet het leven eruit van een stagiair bij Vsee Search Marketing? Lees het in deze blog! Kom ook meer te weten over de conferentie waar we naar toe zijn geweest!

Lees verder

Gratis Download: SEO Handleiding voor beginners

SEO Handleiding

Wil je zelf starten met het optimaliseren van websites? Download dan snel onze gratis SEO handleiding. Hierin leggen we je stap voor stap uit hoe je je website kan optimaliseren.

Lees verder

Inspiratie voor (social) content? Download gratis onze inhaakkalender 2021

Valentijnsdag, Nationale Vrouwendag, Dag van de Pindakaas en veel meer… Heb je altijd al op tijd willen inhaken op leuke activiteiten en evenementen die passen bij jouw bedrijf? Maak gebruik van onze gratis inhaakkalender en download direct.

Lees verder

Conversie Optimalisatie voor Mobiel

Haal het maximale uit je mobiele bezoekers! Google heeft het er al ruim een jaar over. Het mobiele zoekgedrag blijft maar stijgen en zal in niet al te lange tijd het desktop verkeer inhalen. Ook op het gebied van conversies zal dit binnen aanzienlijke tijd steeds meer gemeengoed worden.

Lees verder

Vsee, maar dan anders

het Vsee Search Marketing team

De twee Deventerse internetbedrijven voegden zich samen tot één: Vsee Search Marketing. Lees meer over de ontwikkelingen van Dennie Pasman en Martín Neuteboom.

Lees verder

SEO is zo veel meer dan slimme zoekwoordjes

SEO is erg veranderd in de laatste jaren. Lees het artikel uit het MKB Deventer Magazine waarin Robert en Martín zijn geïnterviewd.

Lees verder

eCommerce boekhoudkoppeling

Vorige maand was het zover. Vsee Search Marketing beleefde haar televisiedebuut bij Ondernemerszaken op RTL Z. Aanleiding hiervoor was een succesvolle samenwerking tussen Vsee Search Marketing, Ohmega software en PeJeDiertotaal.

Lees verder

SEO is meer dan alleen landingspagina’s aanmaken

In de afgelopen jaren heb ik mij regelmatig verbaasd over de misstanden binnen de online marketing branche. Mensen die black hat SEO toepassen en zich SEO specialist noemen bijvoorbeeld. Maar ook bureaus die klanten aan het lijntje houden door belachelijke contracten af te sluiten. Over die laatste gaat het in dit artikel.

Lees verder

Locatie-extensies AdWords op campagneniveau vanaf 30 oktober

Vanaf 30 oktober is het niet meer mogelijk om locatie-extensies op advertentieniveau in te stellen. In plaats daarvan worden deze extensies op campagneniveau ingesteld.

Lees verder

Google Trusted Stores: Voordeel of machtsspelletje?

“Google misbruikt zijn macht”. Iets wat je maar al te vaak leest in reacties onder blogartikelen. Meestal gaat het dan om de regels die Google stelt omtrent het optimaliseren van websites. Overtreed je die regels? Dan bestaat de kans dat je website niet meer wordt vertoond.

Lees verder

Workshop ‘Online samenwerken en Offline verkopen

Op donderdag 26 september organiseren Vsee Search Marketing, Easy Office Online en Sales Partners in samenwerking met Ans van Amerongen (FreelanceHUB) de workshop.

Lees verder

Facebook Bedrijfspagina: Hoe maak je die nu eigenlijk?

Als je niet weet waar je moet beginnen, is het handig om een lijstje af te vinken. Ik heb een aantal tips voor je uitgeschreven. Als je ze stap voor stap volgt, heb je niet alleen eengoed gevulde bedrijfspagina, maar creëer je ook een plan.

Lees verder

Webshop ontwikkelaar met jarenlange SEO-ervaring

Vsee heeft ruime ervaring als webshop-ontwikkelaar in combinatie met zoekvriendelijke websites. Een webshop is de ideale manier om uw product direct online te verkopen. Het is dé manier om 24/7 uw product onder de aandacht te brengen van uw doelgroep.

Lees verder

SBB (voorheen ECABO) erkend leerbedrijf

Al enkele jaren is Vsee Search Marketing officieel toegetreden tot het ECABO -register voor erkende leerbedrijven. Met heel veel plezier zetten wij ons in om leerlingen uit het middelbaar beroepsonderwijs op weg te helpen in hun pad naar het beroepsleven.

Lees verder

Bezoek aan Emerce Digital Marketing Live 2016

26 mei was de 5e editie van Digital Marketing Live in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Met sprekers van een aantal mooie grote bedrijven zoals PepsiCo & Grolsch en ‘Round Tables’ voor meer interactieve sessies. Ik (Stéphanie) was hier namens ons aanwezig. Lees onze ‘key takeaways’!

Lees verder

Je Google en Facebook advertentievoorkeuren beheren

Google advertentiepersonalisatie

Sluiten de advertenties die je ziet niet echt goed bij je aan? Of ben je nieuwsgierig wat Google en Facebook denken dat je leuk vindt? Neem dan eens een kijkje in je advertentie settings van beide platformen. Lees hier hoe je dat kunt doen!

Lees verder

Artikelenreeks in MKB Deventer Magazine

Sinds februari staan wij in elke uitgave van het MKB Deventer Magazine met een column. Het eerste artikel geeft weer wat onze passie is en wat wij daarmee voor onze klanten kunnen betekenen.

Lees verder