Stéphanie Erné

Stéphanie Erné

Wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten! Waarschijnlijk ben je op deze pagina terechtgekomen omdat we reeds contact met elkaar hebben gehad. Je mijn naam bent tegen gekomen of omdat je bij ons wilt solliciteren en je benieuwd bent wie er allemaal bijdragen aan Vsee. Dan vertel ik je graag iets meer over mijzelf.

Kort samengevat:

  • Analytisch
  • Ouwehoeren
  • Mensen versteld laten staan
  • Kritisch
  • Verantwoordelijk
  • De ideale werknemer (maar dat zijn de woorden van collega Martin)
  • Stiekem vind ik mezelf best wel heel geweldig
  • Nieuwe dingen leren
  • Mezelf ontwikkelen

En ik denk dat ik nog wel veel meer op kan noemen maar dit zijn wel redelijk de vaardigheden of eigenschappen die ik ontwikkel heb sinds 5 februari 1987.

Hoe Stéphanie Erné bij Vsee is beland

Het blijft een mooi verhaal wat nog wel redelijk vaak verteld wordt. Na een voortreffelijke basisschool en middelbare schoolcarrière, ben ik toerisme gaan studeren met de focus op marketing en communicatie. Heel erg enthousiast raakte ik tijdens mijn studie aan de NHTV over het onderwerp ‘online’. Ik werd hier door gegrepen en na mijn afstuderen in 2011 greep ik dan ook met beide handen de kans aan om voor een online marketingbureau als Google Ads specialist te gaan werken. Waar dit bureau niet helemaal met mij als persoon matchte ben ik daarna een tijdje aan klantzijde gaan werken. En daar hadden we een nieuwe website nodig, via een oud collega belandde daarvoor Martín bij mij aan tafel. Wat als salesgesprek begon eindigde in een verkapte sollicitatie want Martín gaf aan wel wat ondersteuning te kunnen gebruiken voor AdWords. Maart 2013 is mijn eerste factuur voor mijn werkzaamheden naar Vsee uitgegaan voor een paar uurtjes. En langzaam heeft zich dat opgebouwd tot ik full-time en in dienst van Vsee kwam. Ondertussen is er heel veel gebeurd bij Vsee, de organisatie, rollen en functies zijn veranderd. Werkzaamheden zijn uitgebreid en kennis is verdiept. Mensen zijn gekomen en gegaan. Maar ik zit nog steeds op mijn plek te doen wat ik het leukste vindt.
Oh, en als je je het af mocht vragen.. volgens mij was het salesgesprek met mij een van de eerste keren dat Martín niet wat verkocht heeft 😉

Wie de waarheid zoekt blijft praten, wie zijn waarheid zoekt wordt stil

Dit is een van mijn favoriete quotes. Geen idee van wie hij oorspronkelijk is anders had ik de bron uiteraard netjes vermeld. Zo ben ik dan ook wel weer. Maar het beschrijft eigenlijk precies waarom ik mijn werk zo leuk vindt. Naast dat ik mijn analytische eigenschappen in kan zetten en graag tussen de mannen werk zodat ik goed kan ouwehoeren vind ik het prachtig om voor zoveel verschillende klanten in de weer te mogen zijn. Elke keer leer ik weer wat bij uit een andere branche en krijg ik inzichten van de ondernemers waarmee ik praat. En ons eigen vakgebied staat geen seconde stil. Alles ontwikkelt zich zo snel dat het een kunst is om bij te blijven en overal op in te spelen. Door continu nieuwe dingen te leren ontwikkel ik mijzelf als persoon. Geweldig vind ik dat. Het is dan ook regelmatig dat ik ‘s avonds en in het weekend mijn laptop openklap om nog wat werk te verzetten, even iets uit te zoeken of ergens in te duiken. Van je werk je hobby gemaakt hebben dat is wat centraal staat bij Vsee en wat ook zeker centraal staat in mijn leven op dit moment.

Wat er nog meer is dan werken…

Voordat ik ‘s ochtends mijn vriend een goedendag wens en op de vouwfiets naar station Hengelo vertrek, gooi ik vaak nog even een handje voer bij onze 2 kippen. Heerlijk die verse eieren de volgende ochtend bij het ontbijt! Wanneer ik weer een inspirerende dag erop heb zitten en de deur achter me in het slot draai, stap ik weer op mijn vouwfiets. Dit keer naar de sportschool waar ik een pittige training doe die mijn personal trainster heeft samengesteld. Ik vindt het geweldig hoe zij steeds weer oefeningen vindt waarbij de hele sportschool kijkt wat voor een vreemd iets ik nu weer aan het doen ben. Wanneer ik niet fitness kijk ik graag ‘de keuringsdienst van waarde’ of minder diepgaande programma’s zoals ‘temptation island’. Af en toe is plat vermaak ook even ontspannend. Maar om echt te ontspannen doe ik graag met mijn moeder een ‘dagje sauna’. In het weekend kun je mij vinden op m’n slackline zeker als het mooi weer is. Geweldig vind ik het om daar op te springen en balanceren. Zeker omdat het een vrij onbekende sport is en mensen standaard vragen ‘Wat??’ als ik het benoem. Of je kunt mij samen met mijn vriend op de mountainbike vinden als we wat mooie singletracks door de bossen pakken. Op vakantie gaan onze mountainbikes standaard mee en kiezen we een bestemming waar we wat mooie technische routes kunnen vinden. Dus als je mij in een jurkje ziet met blauwe plekken op de benen en wat striemen hier en daar weet je dat er dit weekend zomaar uit het niks een boom op de mountainbikeroute sprong 😉