Webshop ontwikkelaar met jarenlange SEO-ervaring

Vsee heeft ruime ervaring als webshop-ontwikkelaar in combinatie met zoekvriendelijke websites. Een webshop is de ideale manier om uw product direct online te verkopen. Het is dé manier om 24/7 uw product onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Het wel of niet hebben van een zoekmachine- en gebruiksvriendelijke webshop heeft direct invloed op uw bedrijfsresultaat.

Het juist exploiteren van een webshop en gebruik maken van de juiste functionaliteiten is een ondergeschoven kindje bij webshop ontwikkeling. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht hoe u uw producten up-to date houdt? Of hoe u uw klantgegevens en orders zult bijhouden en verwerken? Of het koppelen met uw administratie?

Geschreven door
Stéphanie Erné

Webshop met zoekmachine vriendelijke basis

Vsee ontwikkelt zoekmachine vriendelijke én gebruiksvriendelijke webshops, waarmee u niet alleen meer relevante bezoekers op uw website krijgt. Door een juiste mix van ontwerp, techniek en promotie resulteert dit is meer conversies en dus meer omzet. Bezoekers willen moeiteloos de juiste informatie of het juiste product vinden. Webshops ontwikkeld door Vsee worden standaard zoekmachine vriendelijk gebouwd en met zoekmachine vriendelijk bedoelen wij niet alleen in technische zin. Wat houdt zoekmachine vriendelijk in bij ons? Uw website zal technisch geoptimaliseerd ingericht worden, er zal een zoekwoorden onderzoek gedaan worden om een zoekmachine- en bezoekersvriendelijke webshopsstructuur te kunnen implementeren en uw webshop zal beschikbaar zijn voor diversiteit aan devices.

Mogelijke platforms voor uw webshop

Er zijn diverse e-commerce platforms beschikbaar voor webshops. Elke platform heeft zijn eigen specialiteit en keuze om voor desbetreffende platform te kiezen. Vsee heeft ervaring met een aantal platformen die hun eigen voordelen hebben. Hieronder wordt beschreven welke platformen Vsee ervaring heeft.

CCV-shop / Biedmeer

CCV-shop heeft een alles-in-een e-commerce platform ontwikkeld. Dit betekent dat updates en hosting gedaan worden door CCV-shop en dat je als e-commercebedrijf kan richten op dingen waar je goed in bent. Grote voordeel van CCV-shop is dat je niet druk hoeft te maken over technische zaken, die het functioneren van de websop in de weg zouden kunnen staan. Voor CCV-shop zijn er ook diverse koppelingen beschikbaar om werkprocessen te optimaliseren en te integreren binnen uw organisatie. Het platform is gebruiksvriendelijk opgezet en is eenvoudig te gebruiken voor u en uw medewerkers.

SEO-shop

Ook bij SEO-shop heeft een alles-in-een e-commerce platform ontwikkeld, waar e-commercepartner ontlast wordt. Onderhoud en hosting zijn ook inbegrepen, je hoeft SEO-shop niet te laten draaien eigen server. SEO-shop heeft diverse koppelingen en apps beschikbaar om het e-commerce platform in te richten. SEO-shop richt zich zoals de naam al doet vermoeden op een zoekmachinevriendelijk webshop met diverse mogelijkheden op SEO-gebied.

Magento voor uitgebreide mogelijkheden

Magento is een van de populairste open source platforms voor webshops in Nederland met een grote community. Door de vrijheid van Magento als open sourcre platform zijn er heel veel koppelingen beschikbaar met andere platforms zoals CRM en voorraadsystemen. Met de verscheidenheid aan koppelingen kan Magento perfect geïntegreerd worden binnen de bestaande bedrijfsprocessen. Tevens is er ook een grote diversiteit aan plugins beschikbaar om het werken met het CMS te vergemakkelijken. Ondanks de mogelijkheden van Magento is voor het gebruik geen technische kennis nodig. De vernieuwingen van Magento volgen zich op en onlangs is er een vernieuwde versie beschikbaar Magento 2. Met de vernieuwingen van Magento 2 worden er diverse nieuwe functionaliteiten toegevoegd, die onder andere op SEO-gebied diverse voordelen hebben.

Een uniek ontwerp voor uw webshop

Voor de drie-verschillende platforms is het mogelijk om op maat gemaakt design te implementeren. Het ontwerp kan worden gemaakt aan de hand van uw wensen en eisen. Zodat u uw identiteit kan committen met uw website. Deze design zullen voldoen aan de zoekmachine vriendelijkheid en technische eisen die passen binnen de mogelijkheden van het platform. Dit betekent dat voor Magento de mogelijkheden uitgebreid zijn als open-source platform dan voor Biedmeer & SEO-shop.
Uw website zal door middel van responsive design bereikbaar zijn voor verschillende devices zoals mobiele telefoons en tablets. Dit is ook voor een zoekvriendelijkheid van belang dat uw website voor alle devices beschikbaar is, dit wordt meegenomen in de Google zoekresultaten.

Inzet van Adwords voor je webshop

Door onze kennis en ervaring op het gebied van zoekmachine marketing ondersteunen wij u volledig op het gebied van marketing, met als uitgangspunt: dat wat u zelf kunt en wilt doen laten wij aan u over en adviseren wij indien gewenst en dat wat u niet zelf kunt of de tijd er simpelweg niet voor heeft doen wij voor u. Hierbij kunt u denken aan het inzetten van Google AdWords om direct te starten met verkopen. Uw AdWords campagne wordt opgezet en indien gewenst beheert door een geaccrediteerde Google AdWords specialist!

Vrijblijvend van gedachten wisselen?

Bij Vsee is vrijblijvend gewoon nog echt vrijblijvend. Wilt u van gedachten wisselen? Een verfrissende invalshoek ontdekken voor uw webshop ontwikkeling? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op!

Wat is jouw uitdaging?

Laat het ons weten