het Vsee Search Marketing team

Onze specialisten

Search is altijd een spel geweest. Een vak voor creatieve – enigszins monomane – liefhebbers van online. Daarnaast zijn we: we creëren een strategische, online presence voor elke klant. Hoe je dat over verschillende kanalen uitbouwt kun je alleen in de praktijk leren, door te experimenteren.

Zo’n 25% van onze tijd besteden onze online marketing specialisten aan het uitproberen, discussiëren, kijken, lezen en luisteren. Je praat pas op het niveau van de klant, als je zelf weet wat ondernemen is. Medewerkers binnen Vsee lanceren dan ook hun eigen startups, en laten proefballonnetjes op voor klanten die snel de potentie van een nieuwe dienst of product willen testen.

Maak een connectie

Binnen Vsee werken we samen op basis van ieders expertise. Management of hiërarchie kennen we niet. Connect met (een van) onze specialisten:

Martín Neuteboom

Search Marketing Strateeg

Ik ben een creatieve helper die enorm kan genieten en leeft voor het succes van een ander. Delen = vermenigvuldigen, daar geloof ik heilig in!

Dennie Pasman

Technical SEO-specialist

Het onmogelijke mogelijk maken op gebied van Search Marketing. Hierin ligt voor mij de uitdaging. Kennis en ervaring zijn de basis, maar ik ben nooit uitgeleerd.

Stéphanie Erné

SEA-specialist

Er worden al genoeg ongenuanceerde, ondoordachte of cliché zinnen het internet op geslingerd.

Luuk Harleman

Growth Hacker

“You can always become better” – Tiger Woods

Ijen Bruinsma

Junior webdeveloper

Als junior webdeveloper bij Vsee Search Marketing draag ik graag mijn steentje bij aan je website of webshop.

Danya Gortmans

Copywriter

Als copywriter help ik je de juiste woorden zoeken, lopende teksten te creëren en jouw vindbaarheid te vergroten.

Annemarieke Germeraad

Financiële administratie

Je kunt me gelukkig maken met een ‘schoenendoos’ vol met bonnen. Cijfers, puzzelen en ordenen zijn mijn hobby’s!

Bastiaan Mokkink

Online copywriter / blogger

Net als een office dog heeft elk goed bedrijf een nestor. Zo iemand die opgroeide toen telefoons nog een draad en draaischijf hadden.

Charley Vermij

Online Marketeer

Ik houd mij graag bezig met nieuwe kennis ontdekken en deze vervolgens toe te passen, om zo tot de beste resultaten te komen!