het Vsee Search Marketing team

Onze specialisten

Search is altijd een spel geweest. Een vak voor creatieve – enigszins monomane – liefhebbers van online. Daarnaast zijn we: we creëren een strategische, online presence voor elke klant. Hoe je dat over verschillende kanalen uitbouwt kun je alleen in de praktijk leren, door te experimenteren.

Zo’n 25% van onze tijd besteden onze online marketing specialisten aan het uitproberen, discussiëren, kijken, lezen en luisteren. Je praat pas op het niveau van de klant, als je zelf weet wat ondernemen is. Medewerkers binnen Vsee lanceren dan ook hun eigen startups, en laten proefballonnetjes op voor klanten die snel de potentie van een nieuwe dienst of product willen testen.

Maak een connectie

Binnen Vsee werken we samen op basis van ieders expertise. Management of hiërarchie kennen we niet. Connect met (een van) onze specialisten:

Martín Neuteboom

Search Marketing Strateeg

Ik ben een creatieve helper die enorm kan genieten en leeft voor het succes van een ander. Delen = vermenigvuldigen, daar geloof ik heilig in!

Dennie Pasman

Technical SEO-specialist

Het onmogelijke mogelijk maken op gebied van Search Marketing. Hierin ligt voor mij de uitdaging. Kennis en ervaring zijn de basis, maar ik ben nooit uitgeleerd.

Stéphanie Erné

SEA-specialist

Als je iets maar vanaf één kant bekijkt zie je nooit het hele plaatje.

Luuk Harleman

Growth Hacker

“You can always become better” – Tiger Woods

Charley Vermij

Online Marketing Manager

Ik houd mij graag bezig met nieuwe kennis ontdekken en deze vervolgens toe te passen, om zo tot de beste resultaten te komen!

Annemarieke Germeraad

Financiële administratie

Je kunt me gelukkig maken met een ‘schoenendoos’ vol met bonnen. Cijfers, puzzelen en ordenen zijn mijn hobby’s!

Sharon Rolvink

Online Marketing Medewerker

“Werken achter de schermen, beslist niet saai! Ik leer elke dag!”

Ik voer diverse ondersteunende werkzaamheden voor je uit en denk actief mee op SEA en SEO gebied. Zo probeer ik samen met de klantmanager jouw gewenste marketingdoelen te behalen!

Cynthia Bos

Webshop & Online Marketing Medewerker

Dagelijks nieuwe dingen leren, daar word ik gelukkig van!

Lysanne Enderink

Online Marketing Specialist

“Als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van”

Sebastiaan van Werven

Online Marketing Manager

“C’est la vie”

Tim Gerrits

Online Marketeer

“Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht”

Dennis van Oers

Senior Ontwikkelaar

Naast mijn vaste baan verricht ik vaak werkzaamheden als zzp’er. Een aantal van deze projecten werden uitgevoerd in opdracht van Vsee. Hoe mooi is het dat ik die project nu als werknemer mag voortzetten en daarnaast mag meewerken aan nog meer mooie, nieuwe projecten!