Charley Vermij

Nieuwsgierig geworden naar mijn verhaal? Dat mag! Sterker nog, ik herken het uit duizenden. Hoewel ik mijn nieuwsgierigheid in sommige situaties zal beperken (ik hoef natuurlijk niet álles te weten ;)), ben ik iemand die graag nieuwe kennis wil blijven ontdekken om deze kennis vervolgens toe te passen.

Wie ben ik?

In juli 2018 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatie aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Vers van de pers dus! Tijdens mijn opleiding heb ik mij vanaf het derde leerjaar gefocust op online marketing. Na mijn periode als Marketing en Communicatie stagiaire in het tweede leerjaar wist ik namelijk zeker dat ik verder wilde met ‘online’. Daarom heb ik een verdiepende minor in online marketing en communicatie gekozen. En zo geschiedde: ik werd nog enthousiaster van online marketing en wilde er zeker mijn beroep van maken. Daarom ben ik afgelopen juli afgestudeerd in de online marketing en kon ik gelijk na mijn opleiding aan de slag bij Vsee!

 

Werkzaamheden als Online Marketing Manager

In mijn functie als Online Marketing Manager houd ik mij bezig met diverse aspecten van online marketing, maar voornamelijk met zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO). Denk hierbij aan gericht advertenties inzetten om je doelgroep te bereiken en ze te overtuigen tot bijvoorbeeld een aankoop, een offerteaanvraag of een winkelbezoek. Alles is mogelijk binnen het gewenste budget. Met SEO staat het optimaliseren van de website centraal, dit kan bereikt worden op diverse manieren, maar met één overkoepelend doel: organisch (niet betaald) beter vindbaar worden in een zoekmachine als Google!

Nu je weet wie ik ben, ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal! Kan ik wat betekenen voor je bedrijf of wil je gewoon even sparren over online marketing? Ik sta altijd open voor een goed gesprek. Stuur mij gerust een berichtje via LinkedIn of stuur me een mailtje.