onze klanten

Klanten

Het internet is onvoorstelbaar groot. Je kent de duizelingwekkende cijfers vast wel; YouTube groeit per minuut met 100 uur aan videomateriaal, er zijn 20 miljard websites (volgens Google) en honderden miljoenen blogs op platforms als Tumbler en WordPress. Het internet is constant in ontwikkeling en daarom zijn wij zelf een van onze belangrijkste klanten: wie online marketing effectief wil uitvoeren, blijft een leven lang leren.

De ideeën van medewerkers (diensten of producten) lanceren we als eigen startups, waarmee we naar hartenlust experimenteren. De strategie bijschaven en tweaken, totdat het een geoliede machine is.

Blijf wendbaar

Maar ook voor en met onze klanten laten we soms een proefballon op, als wij snel een nieuwe dienst of product willen lanceren. Zo ontdek je binnen afzienbare periode of jouw idee levensvatbaar is en waar je doelgroep zit.

Greep uit onze klanten

Van groot tot klein helpen wij bedrijven met hun online marketing. De een meer dan de ander, maar bij allen met impact en op basis van kennisdeling. Hieronder zie je de klanten waar we voor werken of recentelijk voor hebben gewerkt.

Feenstra, de landelijke expert in verwarming, cv-ketel onderhoud, ventilatie, beveiliging en zonnepanelen.

Op Jobbird vind je 120.000 vacatures van 60.000 bedrijven in 37 landen op één site.

Fletcher Hotels onderscheidt zich door zijn authentieke Hotel-Restaurants die veelal zijn gevestigd in historierijke gebouwen.

Onefit staat voor sporten bij honderden gyms en studio’s in verschillende steden.

Mondial Movers is de vriendelijke verhuizer voor nationale & internationale verhuizingen.

Hygienesupply is de partner in levering en advisering van het complete assortiment Vikan Hygiene Systems.

Actemium is een netwerk van 300 business units die voor 100% aan de industrie zijn toegewijd.

Op Cursusbank.nl vind én boek je alle juridische opleidingen en cursussen bij jou in de regio.

Distributeur en producent van hoogwaardige (team)sportkleding en benodigdheden van de merken Hummel, Stanno, Reece Australia, Derbystar & Select.

Door een persoonlijke werkwijze en ervaren trainers Lean Six Sigma echt werkend krijgen.

Melenhorst Antiek: grote collectie antieke klokken, meubelen en spiegels. Tevens antiek zilver, ikonen en kroonluchters.

Het laatste nieuws uit de metaal lees je het eerst in MetaalNieuws.

MuseumTV is hét videoplatform dat kunst, cultuur en design tot leven brengt.

Lokale Ongediertebestrijder, zij helpen je direct van je ongedierte af!

Nedap Healthcare is één van de takken binnen Nedap. Iedere dag werkt zij aan technologische oplossingen voor o.a. de GGZ, ouderen-, en gehandicaptenzorg.