Zoekmachine optimaliseren (SEO)

De naam Vsee Search Marketing BV verklapt het al een beetje. Vanuit origine is Vsee namelijk een ‘search marketing’ bureau. ‘Search marketing’, oftewel zoekmachine marketing, is het verkrijgen van zichtbaarheid in een zoekmachine via organisch (SEO) en via advertenties (SEA).

SEO specialisten sinds 2009

Al voor de start van Vsee in 2009 heeft één van de oprichters, Martín Neuteboom, zich vol gestort in de wondere wereld van SEO. Het SEO landschap zag er 15 jaar geleden heel anders uit dan deze dagen. Waar in de begintijd nog zoveel mogelijk zoekwoorden in één tekst gezet werden (nu ook wel ‘keyword stuffing’ genoemd) en er lukraak backlinks werden toegevoegd, is het doorvoeren van een juist uitgedachte SEO strategie nu belangrijker dan ooit.

SEO bureau 3

3 peilers van SEO

Voor organisaties kan het uitrollen van een SEO strategie een uitdaging zijn. Want hoe ‘simpel’ sommigen SEO ook benaderen, het tegengestelde blijkt voor veel organisaties. Daarom nemen wij jou graag mee aan de hand en helpen je organisatie zo in te richten dat SEO vanuit alle drie de pijlers benaderd kan worden. Eerst vanuit development, om de toegankelijkheid van je website te waarborgen. Hiermee zorgen we ervoor dat zowel de zoekmachine crawlers (zoals Google) en jouw bezoekers een goede ervaring hebben op jouw website. Met de tweede pijler ‘relevantie’ zorgen we voor sprankelende content wat aansluit bij de intentie van de bezoekers én jouw tone of voice. Met de laatste pijler ‘populariteit’, brengen we jouw website onder de aandacht op externe websites en kanalen. We zorgen ervoor dat we met kwalitatieve links de juiste signalen naar jouw website sturen en zorgen daarmee tevens voor een stukje publiciteit.

 

SEO bureau 4

De juiste SEO strategie

We beginnen daarom met een brainstormsessie en de vraag: wat is het uiteindelijke doel? We brengen de huidige statistieken van jouw website in kaart en formuleren onze ideeën in testcards. Hiermee zorgen we dat onze ideeën omgezet worden in concrete, meetbare hypotheses en definiëren we wanneer de test succesvol is.

Na het opzetten van jouw SEO strategie, staan onze kleurrijke vakidioten te trappelen om aan de slag te gaan met de uitvoering. En tussentijds zorgen we ervoor dat we de voortgang blijven monitoren en sturen bij waar nodig. Zo zorgen we ervoor dat jouw SEO strategie een succes wordt!

SEO bureau 2

Kunnen wij je helpen met SEO?

Meer weten over onze SEO successen voor klanten? Laat dan hieronder je gegevens achter en SEO bureau Vsee Search Marketing BV neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Tim vooraanzicht
SEO specialist
Tim