Design

We leren jou én jouw bedrijf graag kennen! Dit is natuurlijk gezellig, maar vooral hartstikke belangrijk. Want als we jouw organisatie door en door kennen, kunnen we ook het beste adviseren hoe we jouw bedrijfsidentiteit en merk het beste naar buiten kunnen brengen. We kunnen een nieuwe huisstijl ontwikkelen of wanneer deze al staat, dit volledig tot zijn recht laten komen in een nieuw design. Staat jouw website al als een huis en ben je op zoek naar beeldmateriaal voor je advertenties of andere uitingen? Ook dan staan onze designers voor je klaar!

Voordat we van start kunnen gaan met een design voor jouw website, zorgen onze UX designers ervoor dat alle wensen en eisen vooraf bekend zijn. Wat zijn jouw ideeën bij een nieuw design? Wat is voor jou de reden om dit aan te laten passen? In deze inventarisatie kruipen wij in jouw hoofd én doen we onze research naar jouw doelgroep. Zo kunnen wij ook in hun hoofd kruipen en komen we tot alle puzzelstukjes om er straks één geheel van te kunnen maken.

 

Wanneer de research gedaan is, kan er gestart worden met wireframing. In dit proces zorgen we ervoor dat geschetst wordt welke elementen er op de pagina’s moeten komen. Welke content komt er straks op deze pagina’s? En hoe willen we deze content gaan visualiseren? In dit denkproces zorgen we ervoor dat de eerste stap naar het design gemaakt wordt.

 

Vervolgens kunnen onze UX designers de kleurplaat ook daadwerkelijk gaan inkleuren. Jouw design komt in dit stadium ook echt tot leven. Aan de hand van de wireframes, wat eigenlijk een soort bouwtekeningen zijn, zorgen we ervoor dat we exact laten zien hoe de pagina’s van jouw website straks worden. Onze designers houden hierbij rekening met jouw huisstijl en ‘persuasive design’, ofwel: hoe kunnen wij het gedrag van je bezoekers positief beïnvloeden?

 

Uiteraard zorgen we bij alle stappen voor de nodige feedbackrondes, zodat we het beste resultaat kunnen waarborgen. Is het design helemaal naar wens? Dan kunnen vervolgens onze developers aan de slag om het om te zetten naar een website of webshop!

Kunnen wij je helpen met design?

Heb je vragen over deze of een andere dienst? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Fabian lachend
UX/UI Designer
Fabian