Digital Marketing

Wil jij als bedrijf vindbaar, zichtbaar én relevant zijn voor jouw doelgroep? Breng jouw verhaal onder de aandacht bij de mensen die je wilt bereiken. Vanuit data en creativiteit komen wij samen tot de juiste keuzes in je online marketingstrategie. Wat je doel ook is: onze specialisten helpen je graag!

Search Engine Advertising (SEA)

Jouw boodschap op de juiste plek? Wij creëren digitale campagnes met impact. Zodat jij jouw boodschap regelrecht aan de juiste mensen kunt verkondigen. We stemmen de SEA strategie af op het online zoekgedrag van jouw doelgroep, zodat we zeker weten dat jij onder de aandacht komt bij jouw potentiële klanten.

SEA

Search Engine Optimization (SEO)

Wil jij jouw online zichtbaarheid verbeteren? Wij nemen je graag mee in de wondere wereld van SEO. We zorgen dat we vanuit alle drie de pijlers van SEO (toegankelijkheid, relevantie en populariteit) optimaliseren en gaan groeien. Alles zodat jij door jouw potentiële klanten goed gevonden wordt!

SEO

Social Media Advertising

Groeien via social media? Like! Met de juiste inzet van advertenties op social media bereik jij jouw doelstellingen op het gebied van branding, leads en sales. Jouw campagnes targeten we op de kenmerken van jouw doelgroep(en) en wij vinden nieuwe doelgroepen voor je. En met prikkelende content blazen we iedereen omver!

Social media advertising

E-mailmarketing

Top-of-mind blijven bij je klant? Bouw ijzersterke e-mailmarketing campagnes ​door de gehele klantreis. We helpen je e-mail in te zetten voor het stimuleren van herhaalaankopen, het verhogen van loyaliteit, het genereren van kwalitatieve leads, heractivatie van inactieve klanten en nog veel meer. Van strategie tot campagne-ontwerp en technische uitvoering.

E-mailmarketing

Conversie Optimalisatie (CRO)

Wat doen jouw bezoekers op je website? Gaan zij over tot actie of haken ze af? Door structureel te meten, analyseren en te optimaliseren, maak je het de bezoekers zo gemakkelijk mogelijk om hen te laten converteren op jouw website. Haal het maximale uit jouw website!

CRO

Onze samenwerkings-verbanden

Wij delen onze kennis graag met jou! Maar op welke manier? We kunnen samen uitvogelen wat het beste bij jou past. Wil je graag iemand in-house bij jou op de werkvloer, om snel te kunnen sparren? Of zetten wij voor de gekozen strategie en werkzaamheden onze kleurrijke toppers aan de slag?

Vraaggestuurde consultancy bij jou in-house
Onze toppers als verlengstuk van jouw marketingafdeling
Een traject voor een bepaalde termijn
Campagnematige inzet

Wat is jouw uitdaging?

Laat het ons weten