Digital Marketing

Jouw bedrijf benaderen wij als ons eigen bedrijf: onze marketeers onderzoeken welke online strategie het beste werkt voor jouw dienst of product. Met de voeten in de klei ontwikkelen we samen een digitale marketingstrategie die voor jou werkt.

Search Engine Optimization (SEO)

Optimale vindbaarheid in de ‘onbetaalde’ zoekresultaten door het inzetten van strategische optimalisatie: het doen van de juiste research, het inzetten van de juiste technieken voor je website en het toevoegen van de op je doelgroep afgestemde content. Met het juist inzetten van SEO zorg je voor meer bekendheid, bezoekers en leads.

Search Engine Advertising (SEA)

Meer bezoekers, meer interactie en meer verkopen door strategische inzet van Google Ads en Bing Ads campagnes. Van relevantie, naar rendabiliteit en uiteindelijk naar maximaal bereik.

Social Media Advertising

Groeien via social media? Like! Met de juiste inzet van advertenties op social media bereik jij jouw doelstellingen op het gebied van branding, leads en sales. Jouw campagnes targeten we op de kenmerken van jouw doelgroep(en) en wij vinden nieuwe doelgroepen voor je.

E-mailmarketing

Top-of-mind blijven bij je klant? Bouw ijzersterke e-mailmarketing campagnes door de hele See Think Do Care strategie. We helpen je e-mail in te zetten voor het stimuleren van herhaalaankopen, het verhogen van loyaliteit, het genereren van kwalitatieve leads, heractivatie van inactieve klanten en nog veel meer. Van strategie tot campagne-ontwerp en technische uitvoering.

Marketing Automation

Potentiële klanten in je salesfunnel krijgen? Door je marketing te automatiseren, worden mensen die op je website zijn geweest steeds een stukje verder richting een aankoop geduwd. Wij helpen je sales activiteiten goed af te stemmen op de behoeften van je leads. Waardoor jij efficiënter aan de slag kan en meer omzet kan genereren.

Conversion Rate Optimization (CRO)

Wat doen jouw bezoekers op je website? Gaan zij over tot actie of haken ze af? Door structureel te meten, analyseren en te optimaliseren maak je het de bezoekers zo gemakkelijk mogelijk om hen te laten converteren op jouw website. Nooit meer een conversie missen?

Een greep uit onze klanten

Henneken

Hygienesupply

Nedap Healthcare

Schiphorst

Simco-Ion BV

Staatvandienst