Annemarieke Germeraad

Ik ben de financiële persoon binnen Vsee. Cijfers, puzzelen en ordenen zijn mijn hobby’s! Je kunt me gelukkig maken met een ‘schoenendoos’ vol met bonnen en ik zorg ervoor dat alles geordend wordt, verwerkt wordt en er een overzichtelijk rapport van gemaakt wordt.

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemarieke Germeraad. In 1978 ben ik geboren in Groningen. Tot mijn puberteit woonde in het op platteland van Friesland waarna ik op mijn 14e belandde in het pittoreske Hasselt. Inmiddels ben ik samen met Martin Neuteboom gesetteld. Hier in Deventer wonen we samen met onze twee lieve kinderen.

Liefde voor boekhouden

Mijn liefde voor boekhouden begon in 2003. Ik kreeg de kans van mijn werkgever om me verder te ontwikkelen in boekhouden. Aangezien ik dol ben op cijfers en ordenen, leek me dit erg interessant. Ook mijn wiskundeknobbel was erg handig. Ik ben begonnen met basiskennis boekhouding, waarna ik ook mijn Praktijkdiploma boekhouden (PDB), Moderne bedrijfsadministratie (MBA) en daarna Staatsdiploma Boekhouding (SPD, HBO Boekhouding) gehaald.

Tijdens mijn opleidingen had ik minder tijd om me te ontwikkelen in de praktijk. Daarom ben ik overgestapt naar de Financiële Detachering. Ik heb hier ontzettend veel geleerd door de verschillende functies. Ongeveer een jaar later ben ik aan de slag gegaan bij een accountancykantoor in Zwolle, waar ik mezelf verder kon ontwikkelen.

Hoe kom ik bij Vsee?

In 2009 begon Martín voor zichzelf met MKB-IM en dit groeide snel. Vanuit mijn vakgebied was het logisch dat ik de financiën beheerde. Dit deed ik destijds naast mijn baan. Toen MKB-IM doorgroeide naar Internetbureau Vsee breidde ook de financiën/boekhouding uit. In mei 2013 heb ik de stap gemaakt om te stoppen in loondienst en me alleen nog te richten op de financiën van Vsee.

Geboorte van Strass-Steentjes.nl

September 2016 was het punt dat onze jongste naar school ging en ik tijd over hield. Ik kreeg behoefte aan een nieuwe uitdaging en Vsee wilde een eigen project op zetten waar ze zonder budget alle online marketingkennis op los konden laten. Strass-steentjes.nl was geboren! Strass-steentjes.nl is een ontzettend leuke webshop met hotfix en non-hotfix materialen. Om de lijntjes met Vsee kort te houden, zitten we met Strass-steentjes in hetzelfde pand. Op deze manier kan ik makkelijk schakelen tussen de financiële zaken van Vsee en mijn eigen bedrijf Strass-steentjes.nl