Martín Neuteboom

Ik vind het super gaaf om nieuwe mensen te leren kennen, helemaal als je actief en gepassioneerd bent in de wereld van online marketing (SEO, SEA, Facebook, LinkedIn, Analytics, Automation, noem maar op…) of je je hierin juist verder wilt verdiepen, maar zeker ook als je een ‘digital creative’ bent. Ik ben een creatieve helper die enorm kan genieten en leeft voor het succes van een ander. Delen is vermenigvuldigen en daar geloof ik heilig in! Dus kan ik je ergens mee helpen: just ask!

Als eigenaar van Vsee (ooit begonnen onder de naam MKB-IM), een online marketing bureau waar inmiddels acht gepassioneerde mensen dagelijks werken aan bereik en ROI voor een verscheidenheid aan klanten door heel Nederland, probeer ik bedrijven verder te helpen en collega’s de ruimte te geven zich te ontwikkelen. En dat alles met zoveel mogelijk plezier.

Growth hacking

Ik denk graag in praktisch toepasbare oplossingen en geloof in het principe van “growth hacking”. Geen logge/grote volledig uitgedachte draaiboeken waar iedereen zich strikt aan moet houden, maar een mindset en flexibiliteit creëren. Niet bang zijn om fouten te maken, maar juist ernaar op zoek gaan, ervan leren, snel aanpassen en weer doorgaan.

Hulp nodig?

Ik help je graag met als je zoekmachine marketing vraagstukken. Denk hierbij aan o.a.:

  • Begeleiden/optimaliseren van website migraties
  • Op een praktisch toepasbare manier vergroten van je zichtbaarheid op Google (SEO)
  • Google AdWords (en/of Bing) campagnes rendabeler maken
  • Betaald Facebook bereik optimaliseren
  • Marketing automation praktisch toepasbaar inzetten
  • eCommerce trajecten gezamenlijk opzetten/exploiteren (delen=vermenigvuldigen)
  • Creatief meedenken/sparren op het gebied van digital marketing