Vsee, maar dan anders

Al jaren werkten Blue Mustang en Internetbureau Vsee nauw samen en de samensmelting was daarop een logisch gevolg. Op 1 juli 2017 was het zover. De twee Deventerse internetbedrijven voegden zich samen tot één: Vsee Search Marketing. Dennie Pasman en Martín Neuteboom leggen nóg meer de focus op search marketing, door drie elementen binnen één bedrijf te combineren: creativiteit, strategie en techniek.

Geschreven door
Martín Neuteboom

“Google is actiever dan ooit met het verfijnen van de techniek achter hun zoekmachine. Dit vraagt van ons een zeer actieve houding om deze veranderingen te kunnen vertalen voor onze klanten. De diepere technische kennis op gebied van search marketing is voor Vsee van grote meerwaarde. Door onze beide ondernemingen samen te voegen kunnen wij een grote kwaliteitsslag maken en zijn we klaar voor de toekomst,” aldus Martín en Dennie.

Nieuwe naam, nieuwe uitstraling

Zoals je misschien al wel had ontdekt, heeft Vsee naast een nieuwe naam een compleet nieuwe uitstraling. Wij hebben ons logo, briefpapier en natuurlijk de website aangepast. De gespetterde huisstijl is tijdloos, kleurrijk, creatief.

Naar een hoger niveau met nieuwe diensten

Naast optimale vindbaarheid in o.a. de Google zoekmachine (SEO), richt Vsee zich op zoekmachine adverteren (SEA), social media, content en marketing automation. Wij zijn ervan overtuigd dat een combinatie van verschillende kanalen en een strategische aanpak helpen om jouw doelen te behalen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees meer over

Uitgelicht! Eén-op-één sessie: Hands-on Growth Hacking

In 2010 introduceerde Sean Ellis een nieuw marketingbegrip: Growth Hacking. Een methodologie gericht op data, testen, analyseren en prioriteren. Hierbij richten growth hackers en growth marketeers zich vooral op groei. Growth Hacking is niet zomaar een trucje. Het is een mindset! Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak met Martín Neuteboom.

Wat is jouw uitdaging?

Laat het ons weten