eCommerce boekhoudkoppeling

Vorige maand was het zover. Vsee Search Marketing beleefde haar televisiedebuut bij Ondernemerszaken op RTL Z. Aanleiding hiervoor was een succesvolle samenwerking tussen Vsee Search Marketing, Ohmega software en PeJeDiertotaal.

Geschreven door
Martín Neuteboom

Passende zoekmachine marketing campagne

Het is alweer 5 jaar geleden dat Jessica en Peter vanuit hun liefde voor dieren een webshop startte. Een webshop (PrestaShop) in dierenbenodigdheden. Het was een hobby die ze uitoefenden naast hun baan. Al snel kwamen ze erachter dat zoekmachine marketing onmisbaar was voor een webshop en zo kwamen ze terecht bij Vsee Search Marketing.

Van hobby naar fulltime job

Martín Neuteboom zette een kleinschalige zoekmachine marketing campagne op, passend bij de omvang van de webshop. En dat ging goed. Zelfs zo goed dat Jessica haar baan moest opzeggen om de groei bij te benen. Niet heel veel later moest ook de baan van Peter eraan geloven.

Administratieve rompslomp

Helaas zat er ook een keerzijde aan dit succes. Want al die bestellingen moesten verwerkt worden in de boekhouding. Dit nam zoveel tijd in beslag dat ze de bestellingen bijna niet konden bijhouden. Dit is het moment dat Ohmega software in beeld kwam.
Ohmega ontwikkelt boekhoudsystemen voor webshops. Precies wat Jessica en Peter nodig hadden. Er werd een koppeling gemaakt met de PrestaShop waardoor alle bestellingen automatisch in de boekhouding terecht kwamen. Hierdoor konden Jessica en Peter zich weer bezighouden met de webshop en kon PeJeDiertotaal verder groeien.

Drie krachten gebundeld. En met succes!

Ohmega wilde bij Ondernemerszaken graag iets vertellen over deze mooie en succesvolle samenwerking tussen 3 bedrijven. Naar aanleiding daarvan werd Martín Neuteboom uitgenodigd om namens Vsee Search Marketing zijn kijk op dit succes te geven. Succesvol worden lukt alleen wanneer je de juiste expertises om je heen hebt en deze benut. Doe waar je goed in bent en besteed andere belangrijke zaken uit
Een succesvolle webshop wordt mogelijk gemaakt door Vsee Search Marketing en Ohmega!
Bekijk hieronder de uitzending van Ondernemerszaken terug.

Wat is jouw uitdaging?

Laat het ons weten