Binnenkijken bij Vsee [Meeloopdag]

Op je drieëntwintigste, na tig opleidingen te hebben gevolgd, nog steeds niet wetende welke kant je op wilt kan soms best lastig zijn. Na slechte ervaringen met vakken als economie en wiskunde op de middelbare school had ik ongeveer alle opleidingen afgeschreven die hier enigszins mee te maken hadden. Mijn keuze is destijds gevallen op leisure and hospitality, sociaal-pedagogische hulpverlening, pedagogische wetenschapen en uiteindelijk op pedagogiek. Tijdens een heerlijk ontspannen vakantie in Zuid-Frankrijk sloeg de twijfel weer toe. Waarom al die pedagogische opleidingen? Heb ik mezelf de kans gegeven om ook buiten dat vakgebied te kijken? Het antwoord: Nee.

Geschreven door
Stéphanie Erné

Onder het mom “je bent nooit te oud om te leren, en dus ook niet om de zoveelste studie te beginnen” ben ik naar andere studies en vakgebieden gaan zoeken. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op het vak marketing en communicatie. Het klinkt als iets wat bij mij past. Maar dat dacht ik ook met al die andere opleidingen. Dus heb ik mijn nieuwsgierige schoenen aangetrokken en heb ik een oproep geplaatst op Linkedin en Facebook. Kort daarna stuurde Stéphanie van Vsee Search Marketing mij een bericht. Ik was welkom om eens een dag mee te lopen. Yes!

Ik werd erg gastvrij opgevangen door iedereen van Vsee. Stéphanie heeft mij enorm veel informatie gegeven over SEOSEAGoogle Ads, Google Analytics en nog honderd andere programma’s. Ze heeft mij de verschillende kanten van marketing laten zien, zowel de analytische kant als de creatieve kant. De medewerkers van Vsee stonden ervoor open om mij informatie te geven over zowel hun opleidingen als de werkzaamheden die ze uitvoeren. Ik voelde mij erg welkom en ik waardeer het zeer dat er zo veel tijd in mij werd gestoken. De medewerkers van Vsee hebben mij zeker enthousiast kunnen maken over het vak marketing. Dit maakt mijn keuze een stuk makkelijker. Bedankt Vsee Search Marketing!

– Mirthe Hondelink

Wat is jouw uitdaging?

Laat het ons weten