Google Ads specialist

Google Ads specialist nodig? Vsee Search Marketing is Google Partner met individuele kwalificaties voor Search Advertising, Display Advertising, Mobile Advertising, Videoadvertenties, Winkelen (Google Shopping) en Google Analytics. Haal het maximale uit uw Google Ads campagnes met de specialisten van Vsee!

Google Partner (voorheen Google AdWords Certified Partner)

Het Google AdWords Certified Partner certificaat is een wereldwijd erkend bewijs van goedkeuring dat kennis van de nieuwste Google Ads-hulpprogramma’s en beste praktijktechnieken aantoont. Daarnaast toont het certificaat aan dat een bedrijf in staat is Google Ads-campagnes op effectieve wijze te beheren.

Individuele kwalificaties (bijgewerkt tot en met oktober 2018)

Binnen Vsee Search Marketing zijn Stéphanie Erné en Charley Vermij de Google Ads (en Analytics) specialisten. Uiteraard zij zijn individueel gekwalificeerd voor alle onderdelen binnen het advertentieprogramma van Google: Google Ads.

Bij Vsee vinden wij echter dat iedereen (aantoonbaar) kennis dient te hebben van Google Ads en alle mogelijkheden (ook de content marketeer en SEO specialist).

Hieronder treft u een overzicht van de verschillende individuele kwalificaties en wat dit precies inhoudt:

Display Advertising

google adwords specialist search
De Google Ads Display Advertising certificering is het bewijs van vaardigheden op het gebied van adverteren in het Display Netwerk van Google, waaronder praktische tips voor het maken, beheren en optimaliseren van Google Ads-displaycampagnes.

 

Search Advertising

google adwords specialist search
De Google Ads Search Advertising certificering is het bewijs van vaardigheden op het gebied van adverteren in het zoeknetwerk van Google, waaronder praktische tips voor het maken, beheren en optimaliseren van Google Ads-zoekcampagnes.

 

Mobile Advertising

google adwords specialist mobile
De Google Ads Mobile Advertising certificering is het bewijs van vaardigheden op het gebied van adverteren op mobiele apparaten, waaronder advertentie-indelingen, biedingen en targeting, en het bijhouden en optimaliseren van campagnes.

 

Videoadvertenties

google adwords specialist youtube
De Google Ads Videoadvertenties certificering is het bewijs van vaardigheden op het gebied van videoadvertenties, waaronder praktische tips voor het maken, beheren en optimaliseren van campagnes in Google Ads for Video.

 

Winkelen (Google Shopping)

google adwords specialist shopping
De Google Ads Winkelen (Google Shopping) certificering is verleend voor bekwaamheid in het adverteren met Google Shopping, inclusief het maken van een Merchant Center-account en een datafeed voor producten, en het maken en beheren van een Google Ads Shopping-campagne.

 

Google Analytics-IQ

google adwords specialist analytics
De Google Analytics-IQ certificering is het bewijs van vaardigheden op het gebied van digitale analyse en Google Analytics, waaronder planning van metingen en implementatie, en configuratie en beheer in Google Analytics.

Waarom een Google Ads specialist?

Een door Google geaccrediteerde Google Ads specialist kan u het beste helpen met het constant bijhouden en optimaliseren van uw Google Ads campagnes om zo het maximale uit uw advertentie budget te blijven behalen. Neem direct contact met ons op en ontdek wat onze specialisten voor u kunnen betekenen!

Liever zelf aan de knoppen draaien? Onze specialisten sparren graag met u en kijken wanneer nodig over uw schouder mee!

Vrijblijvend van gedachten wisselen?

Wilt u van gedachten wisselen? Een verfrissende online invalshoek ontdekken voor uw bedrijf? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs!

Wat is jouw uitdaging

Laat het ons weten