Google Ads specialist

Heeft u een Google Ads (voorheen Google AdWords) specialist nodig? Vsee Search Marketing is Google Partner met individuele kwalificaties voor Search Advertising, Display Advertising, Mobile Advertising, Videoadvertenties, Winkelen (Google Shopping) en Google Analytics. Haal het maximale uit je Google Ads campagnes met de specialisten van Vsee Search Marketing!

Waarom kiezen voor een Google Ads specialist?

Een door Google geaccrediteerde Google Ads specialist kan je het beste helpen met het constant bijhouden en optimaliseren van jouw Google Ads campagnes om zo het maximale uit jouw advertentiebudget te blijven behalen. Onze specialisten hebben de tijd en kennis om deze taak voor je uit handen te nemen een naar een mooi resultaat te brengen. Maar daar eindigt het niet bij. Je kunt ons zien als jouw eigen bonus collega. We nemen je mee in onze werkwijze en leren je alles wat jij wilt weten. Het is dus helemaal afhankelijk van wat jij wilt: dat wij het werk van je overnemen of dat we jou alle ins en out van het vak leren. Neem direct contact met ons op en ontdek wat onze specialisten voor je kunnen betekenen!

Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring in het opzetten van de volgende campagnes:

Zoek campagne

Display campagne

Video campagne

Shopping campagne

App campagne

Wat kunnen Google Ads Specialisten van Vsee voor jou betekenen?

Het Google Partner (voorheen Google AdWords Certified Partner) certificaat is een wereldwijd erkend bewijs van goedkeuring dat kennis van de nieuwste Google Ads-hulpprogramma’s en beste praktijk technieken aantoont. Vsee is in bezit van dit certificaat en heeft daarbij jarenlange ervaring met Google Ads.

Onze specialisten weten waar ze mee bezig zijn en hoe we samen jouw campagnes tot grote hoogte kunnen brengen. Dit doen we niet alleen, maar samen met jou. Onze specialisten gaan samen met jou aan de slag om tot de beste resultaten te komen. Zoek je een echte partner om mee te sparren en te werken? Dan staat Vsee voor je klaar!

 

Specialisten met individuele kwalificaties

Binnen Vsee Search Marketing hebben we meerdere Google Ads (en Analytics) specialisten. Uiteraard zijn zij individueel gekwalificeerd voor alle onderdelen binnen het advertentieprogramma van Google: Google Ads.

Bij Vsee vinden wij echter dat iedereen (aantoonbaar) kennis dient te hebben van Google Ads en alle mogelijkheden. Ook de social media specialist en SEO specialist. Zo weten we zeker dat alle specialisten van Vsee de juiste kennis in huis hebben over hun vakgebied.

Onze Google Ads specialisten hebben dan certificeringen en ervaring met de volgende soorten campagnes:

Zoek advertenties

Met een zoekcampagne zet je zoekadvertenties in binnen het zoeknetwerk van Google. Je bepaalt als adverteerder op welke zoekwoorden je gevonden wordt en kunt daardoor heel gericht adverteren. Je verschijnt alleen voor de mensen die zoeken naar jou, jouw product of jouw dienst.

Display advertenties

Door gebruik te maken van Google Display campagnes bereik je zowel huidige als potentiële klanten. Jouw advertentie wordt getoont aan (potentiële) klanten die een website bezoeken, een YouTube-video afspelen, hun Gmail-account bekijken of apps gebruiken.

Video advertenties

Een videocampagne maakt het mogelijk een video advertentie te tonen op YouTube of het Google Display Netwerk. Je betaald bij deze advertentievorm alleen als iemand de hele video afkijkt of er op klikt.

Shopping advertenties

De Google Ads Winkelen (Google Shopping) campagne maakt je dat advertenties kunt inzetten om jouw winkelvoorraad te promoten. Ze worden getoond via het Google-zoeknetwerk wanneer een potentiële klant naar jouw product of dienst zoekt.

App-advertenties

App-campagnes zijn een manier voor bedrijven en instanties om hun app te promoten. De advertenties zijn gericht op het verhogen van app-downloaden en in-app conversies.

Hoe helpen onze specialisten?

Tijdens een samenwerking met de specialisten van Vsee kan je zelf bepalen welke werkwijze jij het prettigst vindt. Zelf aan de knoppen draaien? Onze specialisten sparren graag met jou en kijken wanneer nodig over jouw schouder mee! Wil je liever je handen vrij hebben voor andere dingen? Ook dat is geen probleem. Dan nemen onze specialisten het werk uit handen en beheren en optimaliseren wij de campagnes. We kunnen zelfs dagdelen in-house bij jou komen werken aan Google Ads om samen de beste resultaten te realiseren.

 

Schakel Vsee in als Google Ads specialist

Wil je een verfrissende online invalshoek ontdekken voor jouw bedrijf? De specialisten van Vsee zijn open en eerlijk met jaren ervaring op zak. Aarzel dus niet en neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel naar 085 – 00 21 777. Wij komen graag bij jou langs!

Kunnen wij je helpen met Google Ads?

Heb je vragen over deze of een andere dienst? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Head of Advertising
Stéphanie