Vsee bij SEOnthebeach 2023

Tijd om de kennis van het Vsee team weer te verrijken. Ditmaal aan de Middellandse Zee bij de SEOnthebeach conferentie. Woensdag 14 juni vliegen we op Alicante. Zondag 18 juni vertrokken we weer naar huis. De naam zegt het al; deze SEO conferentie vindt plaats op het strand. Hoe gaaf!

Joost
Geschreven door
Joost de Haan

De reis naar Spanje

Het Vsee team bij SEOnthebeach

Zoals gewoonlijk gaat er wel het één en ander mis tijdens de heenreis. Zo hebben we naar de BrightonSEO en InOrbit onze vlucht al bijna gemist. Na twee keer met de schrik vrijgekomen te zijn, was het ditmaal echt raak. Twee van de vijf hebben hun vlucht gemist. Hoe? Nou, dat is een opeenstapeling van ‘foutjes’. Het kenteken van één van de twee auto’s voor de parkeergarage is verkeerd ingevuld, de naam van een medewerker staat met een spelfout op het ticket en aan de telefoon ontstaat een kleine miscommunicatie. We vliegen vanaf Gate B, maar dat wordt verstaan als Gate D. Alsof het allemaal niet erger kan, staat het vertraagde tweetal, rond 02:00 uur, te wachten voor een tolpoort in Spanje. Het contactloos betalen doet het niet. Er kan enkel met cash betaald worden. Na diep graven in de portemonnee komt het tweetal alsnog geld tekort. Na het trekken van wat puppyoogjes bij een Spanjaard voor wat geld is het gelukt; ze zijn erdoor! Rond een uurtje of drie in de nacht komen ze aan bij het verblijf.

Conferentiedag número uno

Deze conferentie is iets anders dan we bij Vsee gewend zijn. De conferentie vindt namelijk plaats op het strand. Fris en fruitig stappen we het strand op. Helemaal klaar om nieuwe kennis op te doen. We horen onder andere over AI (hoe kan het ook anders) en linkbuilding. Na een lange, maar super leerzame dag is het tijd voor een welverdiend diner, met prachtige show en wat nachtrust.

Conferentiedag número dos

De avondshow bij SEOnthebeach

Na wat nachtrust zijn we weer vroeg uit de veren. We ontbijten even met z’n vijven en lopen in de ochtendzon naar de conferentie. Op dag twee gaat het onder andere over migraties van websites, Google Discovery. ’s Avonds sluiten we af met een silent disco. We drinken bij ons verblijf nog een drankje en maken ons alvast op voor vertrek de dag erna.

Terug naar Nederland

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan, helaas is de tijd van gaan nu gekomen. We hebben met z’n vijven ontzettend veel geleerd en ook heel gezellig gehad. We trekken om 09:00 uur de deur van ons huis dicht. Gelukkig verloopt de terugreis een stuk soepeler dan de heenreis. Ook vette conferenties bijwonen? Of benieuwd wat onze kersverse kennis voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.